[]

jailbreak'siz ipad'e whatsapp

ios 7.1 kullanıyorum. kurulabiliyo mu whatsapp?




 
O ipadten su linke bir tik yapabilir miyiz
lmgtfy.com

  • heavenly  (16.04.14 22:00:32) 
whatsapp için jailbreak'ın hiç bir gereği yok....

evet kurulabiliyor...
  • appdata  (16.04.14 22:01:23) 
@heavenly
adama google linki vermeden once bi kendin google etsen

@appdata
yanlis bilgi, whatsapp kurulamiyor ipad'e jailbreak yapmadan

www.whatsapp.com
  • ocaan  (16.04.14 22:51:04) 
Burada anlatılan işe yarıyor, 7.1de de çalışır sanırım:

igeekshome.com

Lakin igeekshome şu an açılmıyor (dün çalışıyordu düzgün bir şekilde), düzelene kadar başka çözüm bulamazsan site kendine geldiğinde halledersin :)

Google'dan ara diyen arkadaşa da ekşi duyuru diye bir sitenin neden var olduğunu sorgulamasını istiyorum. Burası bir sorunumuz olduğunda daha önce işe yaramış çözümü bulmak için danışabileceğimiz bir ortam. Bilmediğin bir konuda cevap vermek zorunda değilsin.
  • lord andurien  (16.04.14 23:06:20) 
@ocaan baba fakirik ipad yok

@lord andurien link verilmesi sudur; ayni islemi biz yapiyoruz zor bir islem degil zaten arama kiriterleri duyuru basliginda -jailbreaksiz ipad whatsapp- sonucu girilse bulunabilir olay biraz arastirmaci olmaya yonlendirmek.

Ayrica zamaninda kullaniyorduk ipod touchtan/

Son olarak cozum bazli olarak jb olmasa da 25pp adli pc programiyla uygun app indirilip denenebilir...

Saygilar.
  • heavenly  (16.04.14 23:37:05 ~ 23:45:05) 
@heavenly eyw bilader doğru yazmışsın. haksız olduğunu zaten düşünmüyorum ama sorusunu sormuş adamı da reddetmemek gerek diye düşünüyorum. elimde çözüm varsa yazıyorum, yoksa zaten bir şey demeye gerek yok. cevap bulamazsa en nihayetinde arayıp kendi bulacak veya vazgeçip sorununu çözemeden devam edecektir.


  • lord andurien  (17.04.14 00:01:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.