[]

mide bulantisi çok ciddi bir hal amaya başladi

ankarada mide bulantımı dindirebilecek bi doktor arıyorum.(bulantım 6 aylık) bulantımın tam nedenini bilmiyorum şuan bilinen hastalıklar arasında gilbert sendromu ve reflü var. bulantım psikolojik de olabilir. ama iç hastalıklarına tam bir tetkik yaptırmak gerekiyor galiba. iç hastalıklarına bir çok kez gittim kendini yormıyacaksın aç bırakmayacaksın diyorlar (gilbert sendromundan dolayı) ama ben birşeyler yiyemiyorum yemek yedikten sonra da midem bulanıyor cidden ne yapmam gerektiği konusunda hiç bir fikrim yok lütfen bana yardım edin. üniversite öğrencisiyim ankarada yalnızım yani ailemden birisi yok. onlarıda sürrekli arayıp canlarını sıkmak istemiyorum.

son bulantım bu gece bi anda ateş bastı ve kustum. acile gittim kan verdim metpamid vurundum acilden çıkarken tekrar kustum. metpamid felan hiç bir etki etmiyor. sigara kullanıyorum. alkol kullanmıyorum.

ne yapmalıyım bi yol gösterin lütfen.

 
Sigarayi birak
Bol bol uyu dinlen vucudunu sakin bir sinir yapisina sok
Afedersin kati atigi icinde hic tutma ne yap et gonder disari en kisa surede
Metpamid ise yaramiyor, emedur ise yaramiyor, kesin mide kanseriyim birazdan olucem(kendimden biliyorum) modunda yasama

Gaviscon diye bi surup var doktoruna danis sana uygunsa ondan yazsin hem iyi gelir he uyku yapar karsi koyma bol bol uyu. Kesinlikle sigarayi birak ama yoksa cozmen imkansiz. Sigarasiz vucudunu gevsetmenin bi yolunu bul.
  • kegums  (16.04.14 20:15:35) 
çok güzel çok doğru söylüyorsunuz ama sigara içmeyince bi garip hissediyorum ve sigara içince rahatlıyorum. gerçekten bırakmaya çalışacağım ama çok teşekkür ederim


  • kestane çizen ressam  (16.04.14 20:18:47) 
bende bi de tam tersine şöyle oluyor. intihar etmeyi düşünüyorum neden bulanıyor diye çünkü bulantı başladımı elim ayağım ayrı oynuyor. kendimi kontrol edemiyorum böyle çok sinirli oluyorum..


  • kestane çizen ressam  (16.04.14 20:42:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.