[]

Cüzdan tavsiyesi

Merhaba,

8 yildir hediye gelen vakko kartlik gibi cuzdani kullaniyorum. ancak para koymak icin herhangi bir gozu yok. kaliteli bir deri cuzdan almayi dusunuyorum. desa'da falan var ama yillarca kullanabilecegim, cok egilip bukulerek deforme olmayan birseyler ariyorum. pantolon cebinde degil genel olarak mont, ceket cebinde tasiyorum. ha yaz aylarinda pantolonun arka cebinden ziyade ön cebimde tasiyorum. bu yuzden balon gibi sismeyecek birseyler lazim.

suanki toplam icerik asagidaki gibi


6 adet kredi karti
7 adet kredi karti boyutunda (ihtiyac duyabilecegim kartlar. spor salonu vs.)
1 ehliyet
1 nufus cuzdani

 
git quiksilverdan falan cüzdan al.


  • analord  (16.04.14 15:59:15) 
matraş diyorum ben direk. 2-3 yıldır göt cebime taşıyorum, terlerim de ona rağmen hiç deforme yok. azcık götümün şeklini aldı tabi otura otura daha güzel oldu hatta. matraş.


  • nickimin hakkini veremedim  (16.04.14 16:00:13) 
Lumberjack'in deri ve çok şık, spor görünümlü cüzdanları var bakmanı tavsiye ederim.


  • Dr_Stat  (16.04.14 16:04:58) 
kartlık ve ortasındaki dar gözüne para yerleştirebildiğin ince cüzdanımsılar var. onları tavsiye ederim, klasik alacaksan ister istemez şişiyor.


  • gochebe  (16.04.14 16:12:47) 
gochebe +1
geçen hafta tam tarif ettiğin gibibir ürünü bütün'den aldım ortasına nüfus cüzdanı ve nakit para koyuorum,6 tane kart koymak için bölümü var,çıtçıtlı,ince birşey pek fazla şişmiyor.
şöyle birşey;www.dropbox.com

alternatif tergan cüzdanın bu tipte güzel ürünleri mevcut.
  • sealth  (16.04.14 16:48:32 ~ 17.04.14 09:42:25) 
www.indirdik.com

hiç düşünme, çok kullanışlı bunlar. lıp diye giriyor cebe.

ama nüfus cüzdanı olmaz bak. ehliyet varken onu ne yapıyorsun?
  • humancentipad  (16.04.14 16:53:27) 
Polo'da da var güzel cüzdanlar. en son geçen sene almıştım uzun yıllar sonra, gayet memnunum. derisi falan şahane.


  • gece lampulu  (16.04.14 16:54:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.