[]

avea yurtdışı

selam.

avea hattımı yanımda götüreceğim, amacım yalnızca internet şubesine girerken şifre mesajı almak ve beni arayan numarayı görüp açmadan oradaki hattımdan aramak.

mesaj almak ücretsiz dedi avea ama güvenemedim. ücretsiz mi?

 
yurtdışındaki hattını bankaya bildirerek interet şubesi giriş kodu mesajını alabilirsin. bunun dışında çalıştığın bankanın mobil uygulamasını indirerek uygulama üzerinden şifreyi kendin üretebilirsin. ya da şifre üreten anahtarlık benzeri cihazlarını kullanabilirsin de akıllı telefon uygulaması en pratiği.

avea hattını yurtdışı telefonuna yönlendir. yurtdışı telefonunda yönlendirilmiş arama ayrı işaretlerle görünüyor olmalı. ekrandan bakar geri ararsın.

yani aslında ikinci bir telefona hiç mi hiç ihtiyacın yok :)
  • cliquot  (16.04.14 16:18:22) 
@cliquot akıllı telefona orda internet alması gerekecek o zaman da, adamların çoğu yerde havalanında bile ücretsiz wifi'si yok
neyse evet mesaj almak ücretsiz yurtdışında. göndermek çok pahalı yalnız 1 TL miydi neydi.

  • niye ama  (16.04.14 16:36:03) 
uygulama ile şifre üretmek için internete gerek yok.
işbankası için yok en azından.

  • icemint  (16.04.14 16:40:44) 
garanti'de de gerekli değil

yurtdışında avea hattına mesaj alman ve çağrı alman ücretsiz. çağrıyı yanıtladığın zaman hem arayan hem de aranan ücretlendirilir. aranan yurtdışını arama tarifesinden ücretlendirilir. mesaj ücretsiz.

yurtdışına çıkacağım zaman bana sms göndermelerini telkin ediyorum eşe dosta. en güzeli.
  • cliquot  (16.04.14 17:25:11 ~ 17:27:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.