[]

Kadınla; hakaret seviyesinde bir üslupla konuşmak

İster istemez böyle insanlar görüyorum etrafımda. Bunlar lisans bitirmiş ya da bitirmek üzere olan çiftler.
Sevgilisine " nerdesin amınakoyim sen ya!?" diye telefonda bağıran bir tip
Beraberken " ya bi dur allasen!?", "öhöö öhhöö ne diyon sen yaa!", "gerizekalı mısın sen" diye konuşan bir hayvan belirince yanımda tüylerim diken diken oluyo, kalkıp "siktirip gider misin?" demek istiyorum ama sonra da lan bunlar çift bana ne oluyor derken buluyorum.

Garip değil mi lan? Sevmiyorum böyle insanları, dövmemek için zor tutuyorum kendimi

 
Willkommen Turkei..


  • redeath  (16.04.14 14:28:55) 
benim de var böyle bi çift tanıdığım. hatta paylaştım da kızla "ne kadar kötü davranıyor sana" filan diye, "yoo, sana öyle geliyor" filan dedi. halinden memnun demek ki diyip, bıraktım kendi haline.


  • i was me but now he s gone  (16.04.14 14:29:51) 
"kafan basmaz ki senin"
"aptal mısın"
"anlayabiliyor musun bari?"
bak eskiden hiç olmazdı böyle tipler, böyle şeylerden falan mı hoşlanıyor lan yoksa bu kadınlar*
  • tanrı  (16.04.14 14:31:11) 
Evlenince de siddete kadar gidiyor onun yolu. Herkes layigiyla beraber oluyor iste, baskasina karismak dusmez.


  • crown  (16.04.14 14:34:04) 
sevgililerin kendi aralarındaki konuşmaları özeldir bence, bunları bir şekilde duyarsam o kişi hakkında herhangi bir fikre kapılmam. o an çok başka şeyler düşünüyor olabilir, öyle konuşmasının başka bir sebebi olabilir vesaire... ama toplum içinde böyle barzoluklar yapılması cidden çok ilginç ve terbiyesizce. sadece kadına ya da sadece erkek tarafından değil, kim kime yaparsa yapsın çok absürt geliyor bana.

herkes dün bindiğim taksinin şoförü gibi olsa keşke. kadın ağır aksak ilerliyor önde, adam kornaya abandı, küfretmek istedi herhalde ama cam açık, millet duyar diye çekindi sanırım, "AMA HANIMEFENDİ LÜTFEN YA" diye ağlayarak bağırdı resmen skjfhsfjsk.
  • pescador  (16.04.14 14:35:00) 
Kadına şiddet ve kadın cinayetleri işte bu olayın son safhası maalesef..!


  • redeath  (16.04.14 14:35:41) 
İnsanlar (kadınlar da erkekler de) çok basiretsiz maalesef. Uzun sosyolojik açıklamalar yapacaktım şu an çok üşendim. Basiretsiz, özgüvensiz, özsaygısızız.


  • pandispanya  (16.04.14 14:37:18) 
bu yalnizca turkiye'de olan bir sey degil. hollywood'ta bile, dusunun hollywood'ta bile insanlar sevgililerine surekli "fuck you" minvalinde sozler ederken "willkommen turkei" demek biraz elitist kaciyor.
bunun ulkelerle ve milletlerle bir ilgisi yok. insan olmakla ilgisi var.

  • bohr atom modeli  (16.04.14 14:39:14) 
'olm sen anlamıyon bu işten ya'
'ya 40 saattir 2 adım yolu gelemiyon ne uyuşuksun ya'
bonus 'sen oyuncak bebeğim, evcil hayvanım gibi bişeysin'

bunlar benim son 1 senede maruz kalıp, ay başka bişeye sinirlenmiştir, öf tamam uzatmiyim bari diyip geçiştirdiğim şeyler. sonu kadına şiddete varabiliyor, denendi onaylandı. bi yerden sonra self-serving bias ların esiri olabiliyoruz. ne kadar katlanırsak bir o kadar daha katlanmak kaçınılmaz oluyor. üstelik aileler sevgiyi çocuklarına net bir şekilde yansıtmadıklarında, kişiler bu tip iletişimi 'samimi' olarak nitelendirebiliyor. misal, ben türkiyenin en iyi üniversitelerinden birini kazandığımda annem 'noldu kaydırdın mı naptın' filan demişti...
beni de uyaran çok olmuştu, kendi içimde bi farkındalık ve bıkkınlık yaşamadan üstesinden gelemedim durumun.
  • blossom  (16.04.14 14:42:33) 
sayın pescador, adam telefonumu aldı, sevgilim arayabilir miyim diye
verdim
"lan amına koyim nerdesin sen ya!?" dedi ya la
şaştım
"sikicem bekle orda amınakoyim" dedi
yine şaştım.
Abi kusura bakma gerizekalı bu kız dedi
anlamadım.
kızı da biliyorum lan, dünya tatlısı biri.
Özel değil, ortamlarda yapılıyor bu
  • tanrı  (16.04.14 14:46:25) 
Ben bir keresinde sevgilisini tartaklayan bir adama müdahale ettim. Adam resmen bir eliyle kızın saçından tutmuş, diğer eliyle de tokatlıyordu. Kızı daha da fazla darp etme ihtimalini göz önünde bulundurarak gayet sakin şekilde gidip müdahale ettim, adam bana diklenince kız 'sen ne karışıyorsun ya' gibi birşeyler söyledi, oğlanın koluna girdi, gittiler. Bu olay kenar mahallede falan da olmadı, bunlar Ankara'nın göbeğinde bir kampüste üniversite öğrencisiydi.

Kadınlarımıza öyle adamlar müstehak, birbirlerini bulsunlar.
  • johan sebastian  (16.04.14 14:53:20 ~ 15:03:00) 
sebastian bu çok garip işte


  • tanrı  (16.04.14 14:54:55) 
uzun süreli ilişkide bazen sevgiliyle "mahmut abi" oluyor insanlar.

K-"nerdesin amına koyyim"
E-"sus lan amcık"
K-"ananın amı yaaa acele ettirdin bak anahtarımı unutmuş.
E-"yarak vardı da iki saat oyalandın evde"
K-"ay dur çok yemişim sıçıp geleyim ben bekle"
E-"iyi tamam siktir git"

muhabbeti dönebiliyor hani sevdicek filan kısımlarını aşınca.
  • ibomiu  (16.04.14 14:55:22 ~ 14:56:01) 
kadında suç, sen hiç takma kafana bence sinirlendiğine yazık. küçük çocuk olsa ya da kendini savunamayacağı bir durumda olsa durum bambaşka olurdu ama bu anlattığın gibi şeyler olduğunda erkeğe değil kadına kızıyorum ben. öküz elbette bitmez dünyada ama kadın buna sesini çıkarmadığında kendine olan saygısını gösteriyor. kendine saygısı olmayan birini ben niye önemseyim? ne bok yerlerse yesinler. hadi eskiden kadının katlanmaktan başka çaresi yoktu bilmem ne ama gencecik insanların bu halde olmaları gerzeklikten başka bir şey değil.

@ibomiu, senin bahsettiğin bambaşka bir şey, bununla ilgisi yok bence.
  • mayaa  (16.04.14 15:06:43) 
kadınlar bundan hoslanıyor mu diye sormussun yukarıda, cevap evet büyük cogunluk hoslanıyor bu böyle. üstünde düşünmeye gerek yok fazla.


  • fransızkalanadam  (16.04.14 15:41:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.