[]

Tunus'u bilen var mı??

Slmlar kankiler

1-Tunus'a yanlız gidilir mi?
2-Temmuz'un son 7 günü orda geçer mi?
3-ibis hotel tunus da kalınır mı

 
Merhaba, gitmiş biri olarak söyleyeyim. Çok zevkli geçti, hatun başıma gittim ve eğlendim. Türkiye'den çok farklı değil. Türkiye'de yapmaya yemeyen şeyleri orada da yapamıyorsunuz, burada yapabileceğiniz şeyleri orada da yapabiliyorsunuz. Herhangi bir Türkiye şehrinden çok farklı değil. Hatta Sousse İzmir-Bodrum gibi, Djerba Antalya gibi. İnsanlar misafirperver ve Türkiye'den geldiğinizi söyleyince çok sıcak davranıyorlar. Her gün 8-10 Türk dizisi oynuyor zaten kanallarda. Türkiye'nin magazin haberlerini sizden iyi bilirlerse şaşırmayın.
Ahan da oradaki maceram. eksisozluk.com
Temmuz sonu çok sıcak olur. Ben gittiğimde Kasım'dı ve denize girip t-shirt ile dolanıyordum ki yaza doğru en son uzun kolluyu bırakan, sonbahara doğru ilk uzun kolluyu giyen, yalıtımlı evde harıl harıl çalışan kombi yetmediği için bir de fanlı ısıtıcı kullanan bir insanım. Muhtemelen Temmuz'da kavrum kavrum kavurulursunuz ama tatil yöresi bir şehre gidiyorsanız, sorun olmaz. Tunus ise normal, kalabalık, trafikli şehir. İstanbul'un Aksaray-Topkapı kısmında yazın nasılsa, onun biraz daha sıcağı olacaktır.
Ibis'ten daha fena bir otelde kaldım ben ki oda servisi olmamasına rağmen rahattı. Ibis'te daha rahat kalınacaktır.
  • aychovsky  (16.04.14 12:30:50 ~ 12:35:18) 
Entryiyi okudum :)) iyi macera olmuş...bu arada ben de Merter de tekstil işi yapıyorum :))) hotel sönmezi de biliyorum :))


  • pisuvardandumancikartanadam  (16.04.14 12:50:13) 
İsterseniz arkadaşla konuşayım. Gerçi şimdi Türkiye'de bir iki günlüğüne, muhtemelen de Merter'de ve Hotel Sönmez'de. :) Yalnız şöyle bir durum oldu, ondan görüşemiyoruz. Tunus bizden biraz daha kapalı bir toplum. Fatma ve Hamdi'nin arkadaşları ve akrabaları; Hamdi'nin Türkiye'de tek başına iken bir dişi ile buluşmasından rahatsız oluyorlarmış. Yaptığımız bir şey olmasa da, ancak Taksim'de meyve suyu içmeye götürsem de dedikodu oluyormuş. O yüzden Fatma gelinceye kadar görüşemeyeceğiz. Yine de gideceğiniz zaman yardım edilecek bir şey olursa, onlara haber veririm. İyi insanlar.


  • aychovsky  (16.04.14 12:55:33 ~ 12:56:47) 
Tskr ederim...Merter gercekten kozmopolit bir yer ghanadan Florida'ya Vietnam'dan Sudan'a birçok kişiyi gördüm belki hamdiyi bile görmüşümdür :)) ama şuanda tam net bişey olmadığından arkadaşla tanışmasam daha iyi :)


  • pisuvardandumancikartanadam  (16.04.14 13:02:10) 
ibis'in standartları dünyanın her yerinde aynı gayet kalınabilir. önceden üyelik falan alın sitelerinden indirim de yapıyorlar o zaman sanırım.


  • argent dawn  (16.04.14 13:50:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.