[]

unkapanı'nda beni keşfedebilecekler mi?

selam duyuru sakinleri,

çocukluğumdan beri müziğe klavye ve piyano üzerinden ilgi duydum, hiç müzik eğitimim yok fakat son 1-2 yıldır -elbette rasgele değil, kendi çabamla müzik teorisi ve prodüksiyon öğrenerek- bir şeyler üretmeye çalışıyorum. bu gece ve sabahleyin galiba şimdiye kadarki en iyi işimi çıkardım, şuradan buyurabilirsiniz: soundcloud.com

beklediğim şey, müzik bilgisine ve kulağına güvenen yazarlardan birkaç söz. diğer çalışmaları da inceleyebilirsiniz yukarıda linkini verdiğim profilden. çalışmalar genelde progresif rock efsanelerinin orijinal cover'ları veya remake'leri ve ambient/chillout türlerinde. çok teşekkürler şimdiden, unkapanı konusunda da tanıdığınız yapımcı -nebileyim hakan peker olur, erol köse olur falan- varsa iletişime geçelim isterim sdkşjfd.

 
giriş gereksiz tekrarlı çok uzun çok rahatsız edici.


  • hermann karl hesse  (16.04.14 11:12:48) 
Girişte cidden sorun var, takıldı sandım :) Gerisine lafım yok


  • benefse  (16.04.14 12:06:33) 
ben beğendim... girişi azıcık kısa kes.. ama cok degil biraz at.. gerisi gayet guzel. devam et.. takibe aldım


  • Söyük  (16.04.14 13:07:05) 
gayet güzel olmuş, düzenleme olarak sanki kendini cok fazla tekrarlayan samplelar varmış gibi hissettim, biraz daha varyasyonlarla daha zengin olabilir, mix konusunda da mid tonlar ağırlığını hissettririyor daha dengeli dağılım olabilir tabi bu konu tamamen kişisel zevk meselesi.. son olarak genel yorum yapılan baştaki uzunluk konusunu soldan sağa pan yapan enstruman+kanonla zenginleştirsen daha çekici hale gelebilir diye düşünüyorum... birde bu kadar zamandır bende bu işlerle uğraşıyorum özellikle kendi kendine nota teori ritm çalışanların sıkıntılarını kolaylaştıran earmaster pro yazılımını yeni keşfettim eğer sende keşfetmediysen şiddetle tavsiye ederim günde yarım saat çalışarak kendini çok daha geliştirebilirsin.


  • mehmet lutfi  (16.04.14 13:42:09) 
@hermann, @benefse, @Söyük teşekkürler, ama intro'yu kısaltmak istemiyorum, o giriş biraz istediğim ambient atmosfer için gerekli ama teşekkürler yorumlarınız için, belki @mehmelutfi'nin söylediği gibi panningle zenginleştirebilirim. :)

ayrıca, @mehmet_lutfi, evet ona benzer perfect ear pro diye bi app kullanıyorum ama söylediğini de inceleyeceğim çok teşekkürler! diğer çalışmaları da inceleyebilirsin dilersen. :)
  • sagopa kajmer mahlas kafkef  (16.04.14 18:21:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.