[]

Napıyosunuz

Reddedilince veya işte terk edilince veya ilişkinin ilerleme aşamasında karşı taraf vazgeçince falan napıyosunuz?

Yoo ondan diil, öyle merak ettim gece gece.


 
hayatımıza devam ediyoruz taklidi yapıyoruz.


  • calucifer  (16.04.14 01:22:40) 
esrar içiyorum, sorunlarla yüzleşmemi geciktiriyor zaten ayrılıklarda bir süreç olduğu için bu süreci rahatlıkla geçmiş oluyorum.
not: sağlığa zararlıdır içmeyiniz falan filan bıdıdbıdı

  • gokhan atestepe  (16.04.14 01:24:42) 
herkesin beni sevmek zorunda olmadığı gerçeğini hatırlıyorum. benim de herkesi sevip sarmadığım gibi


  • kaymaktutmayansicaksut  (16.04.14 01:38:21) 
hayat devam ediyo hacı. üzülüyorum ben şahsen ama sonra unutuyorum. sonrasında dahada güçleniyorum reddedeni pişman edecek kadar. kaçan balık büyük olur hesabı.


  • false pretension  (16.04.14 02:02:20) 
genelde eğer çok ağır gelecekse doğrudan tüm dinlediğimiz müziklerden, not aldığım yazılara, izlediğim dizilere kadar her şeyi değiştiririm. bu terk edilme durumunda yaptığım şey (ne kadar çok terk edildiğimin belgesi gibi önlemim var lan)

ama reddedilirsem vs o zaman standartlarımı hiiç bozmadan o kişiyi mesafede tutup devam ediyorum ki bir saniyeliğine acaba derse "gerekli karşı ret" cevabını sıkıca yapıştırayım diye bekliyorum. çok işe yarar ama mutlaka reddedilme sonrası kararsız dönüşlerde hayır diyebilmek lazım.
  • meo senturc  (16.04.14 02:24:59) 
müzik dinlemiyorum, milliyet.com.tr okuyorum.


  • quagliarella  (16.04.14 17:40:41) 
Anlaşamadığımız için severek ayrıldık. Ben istemedim amk! Ama sürekli kavga gürültü iflahımız kaymıştı. Bankacıyım, saçma sapan bir şekilde işe gidiyorum. İş arkadaşlarım depresyonda mısın diye sordu siklemedim. Yansın bu dünya!


  • Kresto  (16.04.14 17:53:24) 
valla pek becerim yok bu işlerde, sadece diğer insanlara göre ne kadar eksik oldugum aklıma geliyor, hele ki teknolojiyle cinselliğin ve sevgililiğin ekmek peynir gibi tüketildiği bir çağda hala beş adım yol alamamış biri olarak sinirden kendimi s*kesim geliyor, ne zaman bu konular acılsa (hiç reddedilmedim çünkü denemedim ama olumlu sinyal almadıgımı biliyorum)


  • fransızkalanadam  (16.04.14 18:08:14) 
bir şekilde alışıyorsun.


  • kirazıseviyorum  (16.04.14 18:09:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.