[]

belge taratırken ideal dpi değeri?

hızlı tarasın
az boyutta dosyalar oluştursun

siyah beyaz mı - gri tonlamalı mı?
dpi değeri...

 
belge dediğiniz nedi kitap gibi düz ise 200 ve black white olur. 200'den aşağı düşmeyin. ve gray scale olsun. yeri geliyor ben 600 tarıyorum. ne için ve ne tarayacağınıza bağlı.


  • ben smyrna  (16.04.14 00:09:56) 
taramaktan vazgeçtim. biraz eski model yazıcı 2004 sanırım. çok yavaş aktarıyor bilgisayara. 200 kb aktarması 8-10 saniye sürüyor. başka bir çözüm bulacağız.

değerler ve tercihler konusunda ben smyrna'ya katılıyorum.
  • istenmeyen_adam  (16.04.14 02:08:47) 
mümkün değil. başka sorun vardır. bende 15 yıllık hp var. win7'de zar zor çalışıyor ama o bile dediğin kadar sürmüyor. ha kağıdı tarama hızı yavaş diyorsan (git gel) ona bişi diyemem. ama aktarma yavaş ise başka bir şeyleri kontrol et. benim hp paralel idi. ama usb girişi de vardı. ousb de gayet güzeld. (zaten paralelmi kaldı)
bence kablo filan dğiştir. veya kısalt.

  • ben smyrna  (16.04.14 02:57:22) 
basit bir taramaysa eğer;

www.nekullaniyorum.com
  • jaaaccckkk  (16.04.14 09:22:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.