[]

aliexpress'ten alışveriş (mayo ve kolye)

selam duyuru ahalisi.
şu iki ürünü almak istiyorum, fikirlerinize ihtiyacım var:

(git: tr.aliexpress.com)
tr.aliexpress.com

(git: www.aliexpress.com)
www.aliexpress.com

soru 1: mayoyu haziranın ortalarında arkadaşlarla çıkacağımız tatilde giyeceğim, kolyeyi ise gene haziranın ortalarına doğru mezuniyet balomda takacağım. yani en geç haziranın ilk haftasının bitiminde elimde olmuş olması lazım ürünlerin. yetişirler mi acaba bugün alsam ikisini de?
soru 2: mayo gene pahalı değil de, o kolye 56 dolar eder mi sizce? elbisemin 4te1i fiyatına kolye almış olacağım ama çok özeniyorum bu mezuniyete.
soru 3: kolye resimdeki gibi çıkar mı? satıcı güvenilire benziyor?
soru 4: evde mezura olmadığı için ölçemiyorum da, ben normalde l beden giyiniyorum (38-40). buradan giyim alınırken bir beden büyük alınması gerektiğini biliyorum. acaba xl mi almam lazım yoksa riske atmayıp xxl alsam da büyük gelirse terziye mi daralttırsam?

bayanlara bonus soru: bakır saçlı beyaz tenliyim, acaba hangi renk mayo daha güzel gider :)

 
soruları okumadım da satıcılar sakat.


  • icim urperiyor  (15.04.14 22:40:07) 
neden acaba? biri 93 diğeri 98 feedback almış?


  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (15.04.14 22:42:40) 
aliexpress'ten hiç alışveriş yapmadığım için bilemiyorum. 1 ayda gelir diyorlardı ürünler öyle duydum.

mayo için pembe ya da mavi renk benim hoşuma gitti. beyaz tene daha çok yakışır bu iki renk de. mayalar likralı oluyor ya genelde iki beden büyük alma bence. xl olabilir o zaman.
kolyeyi de çok beğendim, umarım resimdeki gibidir. gerçi resimde çok parlak duruyor belki o kadar parıl parıl olmayabilir diye düşündüm.
  • leadzeppelin  (16.04.14 00:24:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.