[]

istanbul'da en kolay girilecek master programı

bilgisayar mühendisiyim ama 2,16 gibi bir ortalamayla mezun oldum. bilgisayar mühendisliklerinin çoğu ortalama istiyor. bilgisayar mühendisliği dışındaki mühendisliklerden ortalama istemeyenler(fizik müh. gibi) de mülakat yapıyorlar sonuçta, fizik mizik hak getire, onu geçtim, integral bile alamam şu an herhalde. malum, bizim meslekte belli şeyler dışında çoğu sorun lineer cebir vasıtasıyla çözülüyor.

şimdi askerliği tecil ettirebilmek için master programlarından birine kabul edilebilmem lazım. basketbol antrenörlüğü, spor yazarlığı yaptım uzun süre, şu an oyun yazılımcısıyım, oyun tasarımı yaptım. bunun dışında benim karşıma integral ya da bölümle ilgili çok belirgin bir mülakat çıkarmayacak bir bölüm arıyorum. genel kültürüm iyi, müziğe ilgim var, uzun süredir enstrüman çalıyorum vs.

şimdi bu profile uygun bir master programına kayıt olabilir miyim sizce istanbul'da. bir de devlet üniversitesi olması lazım. zaten dünyanın kirasını veriyorum, okula da ekstra para verebilecek durumum yok.

 
master programına girmişken hayatıma bir şeyler katmak da isterim. güzel şey okumak. sadece ve sadece tecil değil yani. ayrıca uzaktan yüksek lisans eğitimi yapan bölümlerin çoğu çok para alıyor.


  • uckac  (16.04.14 11:17:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.