[]

Patavatsızlık

ya ben çok patavatsızım ya. lak diye söylüyorum aklıma geleni. sonra toplayamıyorum falan.
cümle kurmadan önce 30 sn düşünme süresi verdim kendime, ondan sonra cümle kuruyorum. faydasını da gördüm ama bu sefer de karşımdaki bekliyo ağzımdan laf çıkcak diye.
hazırcevap diyorlar buna ama laf sokmaya, nükte yapmaya bayılıyorum. az aşağı çekmem lazım bunu.

dilimin kemiğini kırmak ya da ameliyatla aldırmak dışında önerilerinize açığım.

 
karakterini değiştiremezsin yapacak bişey yok o yüzden. ama daha az kırıcı ve sarkastik olursan bir sorun olmaz.


  • GibsonRulesv2  (15.04.14 17:52:02) 
senin gibi patavatsız birine denk gelmen lazım ki anla.


  • rock n roll  (15.04.14 17:53:40) 
meh. bende böyleydim. insanlar her yere çağırıyor eğleniyorlardı başkaları ile uğraşılmasını izlemekten. sebepsiz yere hakaret etmeden aşağılamadan it götüne sok çıkar yapardım. ben sadece hoşuma gittiği için yapardım patavatsızlığımı da bilmezdim.

sonra sonra uğraştığım insanlar dışındaki insanlar çağırmaya başladı. "dur ibomiu'yu çağıralım az eğlenelim" kafasında gün içerisinde sosyal ortamlara katılma imkanım çoktu..

ne zamandan sonra arkadaş çevresi bitti.. it götüne girenler hoşlanmadığından girmeyenler "abi sevgilim var gerek yok çağırma şimdi rezil eder meder" diye ya da "abi benle uğraşma kekeliyorum sonra" vb. tembihler başladı. ortam sakinleşti..


yani arkadaşların "eheh al-se az piç değil merabaaa-baybaay" deyip devam etmeye başladığı zaman ağzını kapatmaya başlarsın.
  • ibomiu  (15.04.14 18:11:09 ~ 18:11:41) 
çok pis genelleme yapıcam ama böyle patavatsız, hiç düşünmeden konuşup insanları zor duruma düşüren kaç kişi tanıdıysam hepsi ya tek çocuk ya da tek olmasa da şımarık yetiştirilmiş kişilerdi. patavatsızlık bencillik ve empati kuramamakla paralel gidiyor bence. 30 sn çok ama cidden birkaç saniye düşün bunu söylemem gerekli mi veya başka şekilde ifade edilebilir mi diye.


  • quasiromantic  (15.04.14 18:49:31) 
Nazının çekilmediği ortamlarda takıl. Kendi kendine düzelir.


  • arnold schwarzeneger  (16.04.14 09:06:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.