[]

Protein şeysi sorusu

Selam panpalar, çok klişe olacak ama iyice okudum ettim. Bir de burada sorayım içim rahat etsin.

Bir yandan zayıf da olduğumu kilo almayı da amaçladığımı söyleyerek şu ikisinden hangisini alayım:

www.amazon.co.uk

www.amazon.com

 
optimum'un gainerının bir servislik miktarı 334gr, sadece 16-17 kullanımlık o gösterdiğin 60$'lık 5,44kg paket. amacın karbonhidratla beraber protein almaksa yulaf ezmesi üzerine whey protein tozu alman daha uygun fiyata gelir gibi sanki...
gainerlar gereksiz pahalı geliyor bana.

www.gnc.com.tr 74 kullanımlık bu mesela. tek seferde 30gr kadar kullanıyorsun.
  • ucan spagetticanavari  (15.04.14 17:12:19 ~ 17:22:19) 
Serious Mass'ı kullandım, yaklaşık 2 kilo aldım ve şaşırtıcı bir şekilde kalıcı da oldu.(tabii spor yapıp beslenmene dikkat edeceksin yine)

fiyat çok iyi bence Amerikadaysan al geç, ben 6 lbs olanına(yarısına) 115tl vermiştim. Başta tek ölçek kullanıyordum, bir süre sonra spora gitmeden 1 saat 1 ölçek, dönüşte 1 okçek şeklinde kullandım(porsiyonu iki ölçek normalde)
  • rodriguez2  (15.04.14 17:38:24) 
karbonhidrat içeren ürünler türkiyede ucuz olduğu için böyle kilo aldırıcılara verilen paraya yazık. zaten çoğunun içindeki karbonhidrat basit şekerden gelen karbonhidrat, önemli olan içindeki kompleks karbonhidrat olması.


  • defansif orta saha  (15.04.14 20:56:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.