[]

Tuşlu telefon kullanan model insan

Şimdi bir gönül işinde gördüm, kadın sevgilisinin tuşlu telefon kullandığından bahsetmiş :)
Benimde polifonik telefonum var, mekanikten az hallice dijital bir makina sayılır. Mesaj atar, arar o kadar :).

Bu dışarıdan tuhaf mı gözüküyor?

Hiç dikkat etmezdim, şimdi böyle konuşulunca sorayım dedim.

 
www.google.com.tr ben bunu kullanıyordum yakın zamana kadar. bozuldu gerçi

dışarıdan tuhaf gözüktüğünü sanmıyorum. dikkat etmiyordur kimse
  • ibomiu  (15.04.14 14:51:51 ~ 14:52:59) 
Eğer maddiyatla alakalı bişeyse farklı yorumlanabilir diğer hareketlerine bağlı. Cimri ya da teknoloji sevmeyen ya da ihtiyacım olanı alırım birisi gibi durabilirsin. Eğer maddiyattan dolayı öyle bir telefonun varsa da sadece paran olmadığını gösterir.


  • onexey  (15.04.14 14:53:22) 
Arabam, param var hani...


  • tanrı  (15.04.14 14:54:54) 
Bu kadar takilacak bir durum yok bence. Teknolojiher geçen gün ilerliyor, ayak uuydurmaya kalkarsak her ay yeni telefon, bilgisayar vs almamız gerekir, e gerek yok.

Ben dışarıda gorsem cok dikkat etmezdim açıkçası, siz de telefonunuzla mutluysaniz kim ne demiş, onemsemeyin.
  • fraise  (15.04.14 15:07:25) 
Bu dönemde yenilikleri takip etmek bir prestij göstergesi olabiliyor. Ama değişir işte iş-araba-para düzgünse tatlı bile gelebilir diğer türlü parasız 'telefonu bile eski' denilen adam olursun.

Ya aslında ben herkesin(hiç işine yaramayacak insanların) elinde galaxy s4, iphone 5s vb. görünce garipsiyorum. Ha cebinde sürekli interneti taşımak büyük kolaylık orası doğru. Ama ihtiyacın yok ki almıyorsun.(gerçi böyle şeyler kullandıkça ihtiyaç yaratıyor. Önceden takvim-plan uğraşmazken şimdi telefonuma giriyorum o bana hatırlatıyor mesela..) Ama sen Allah gibi adamsın her şeyi biliyorsun gerek yok afdsdsaf (söylemesem olmazdı :D)
  • rodriguez2  (15.04.14 15:15:37 ~ 15:17:50) 
iphone'um arızalandı ve yapılana kadar eski, tuşlu nokia telefona döndüm. bu esnada yeni bir işyerinde çalışmaya başladım ve gördüm ki, telefonun kadar maddi olanağın olduğunu düşünüyor insanlar.

büyük bir kolaylık ve keyifle de kulandım kvk telefonumu nihayet gönderene kadar, yenisini de alabilirdim ama hiç ihtiyaç duymadım.

+18 yorum:


afedersin ama skmişim milletin gizli fakirlik kompleksini, keyfine bak sen!
  • eeeh  (15.04.14 15:27:37) 
Adı üzerinde Telefon! O sebeple ilk görevi konuşma eylemini halletmek.
Ne tür olduğu önemli değil.
Yeni modellerle insanlar aynı masada muhabbet edemez olmuş maalesef, gördüğüm bu.
Tabi akıllı kullanan insanlara lafım yok.
Yani bana göre çok önemsiz bir detay, kimin ne tür bir telefonu varmış diye asla bakmadım bugüne kadar.
  • gece lampulu  (15.04.14 15:28:54) 
ben nokia 1112 i kullanıyorum. Çevremde çok konuşuluyor bunu kullanmam, gelişmiş bir cihazım olsa bu kadar konusulmazdı. hiçbir özelliği yok telefonun. alo diyor, msj cekıyor. küçük olduğu ve ihtiyacıma cevap verdiği için kullanıyorum. bir cihaz az yer kaplamalı, rahat kullanabilmeliyim, arabada düşebilmeli, spor yaparken rahatsız etmemeli. yokmuş gibi olmalı. büyük cihazlarla uğrasamam. hatta gecen gun soyle bi duyuru açmıştım: eksiduyu.ru


  • dokuzeylul  (15.04.14 15:39:59) 
Maddiyatsa ayrı bir durum ama sırf marjinalliktense eleştiririm ben. Teknoloji kötü bir şey değil, elinin altında google olması, twitter gibi artık haberlerin paylaşıldığı nadir ortamlara çabucak ulaşabilmek, insan kendini niye bunlardan özellikle soyutlar ben anlamıyorum.


  • mutlusismankedi2015  (15.04.14 17:43:36) 
mutlusismankedi2015 +1453 demek istiyorum

fakirsindir, imkanın yoktur, teknolojiyle ilgilenmezsin hatta ihtiyacında yoktur sonuna kadar anlarım ve saygı duyarım ama ''öö ben marjinalim yaaa, herkeste var ben kullanmıyorum o yüzden'' gibi hipster takılanlara ayar oluyorum. anında trafiğe, istediğin habere, gündeme bakabiliyorsun bunun nesi kötü
  • GibsonRulesv2  (15.04.14 17:49:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.