[]

airbnb - karşı tarafa kırmadan cevap önerisi

Selamlar,

Birine belirli tarihler için evin müsait mi diye sordum; müsait, gelişini kesinleştirince haber ver diye cevap yazdı. O esnada başka birine daha aynı şekilde bir mesaj göndermiştim, ondan da olumlu cevap geldi. yalnız ikinci ev daha uygun bana, ben de ikinciye biletimi alınca eve kayıt yaptıracağımı söyledim. Daha birinciye başka bir ev buldum diye haber veremeden, birinci evin sahibi, ne yaptın, halen ilgileniyor musun benim ev ile diye mesaj göndermiş. Tüm bunlar 2 gün içerisinde oluyor. Şimdi onu kırmadan, gücendirmeden nasıl bir cevap yazsam, bilemedim.

Daha uygun bir ev buldum, ama eğer onunla anlaşamazsam yine senin evi tutmak isterim gibi bir şeyler dersem kaba olur mu? Ki gerçeği de bu zaten. Ya da aklınıza gelen nazik bir cevap varsa çok makbule geçer.
Karşı taraf bayan.


Teşekkürler.

 
Planlarda değişiklik oldu , şu an için yurtdışına çıkamıyorum
İlginiz için Teşekkürler

  • 1tam1ayran  (15.04.14 14:46:13) 
Couchsurfingte de oluyor boyle. Kibarca daha uygun bir buldugunu yada evi tutmaktan vazgectigini soylersin


  • buhebu  (15.04.14 15:01:44) 
para kazanmak icin soruyor sonucta onu olani yaz


  • jedilance  (15.04.14 15:53:02) 
ihtiyacıma daha uygun bir yer buldum ilginize teşekkür ederim der geçersin çok zor bir şey değil. couchsurfingde en az 20 defa başıma geldi önce sen de kalabilir miyim diye mesaj atıp sonra ya başkasında kalacağım ben kusura bakma diyen. kimsenin alınacağını zannetmiyorum


  • argent dawn  (15.04.14 17:49:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.