[]

Dokuz Eylül Sınav Yeri Tarifi ?

Merhaba Arkadaşlar,

Haftasonu Dokuz Eylül Tınaztepe Kampüsünde sınavım var. Karşıyaka Alaybeyden oraya nasıl gidebilirim.Karşıyaka iskele ve alaybey istasyona yakınım.


 
direk buca yonune gelen otobuslere binerek.


  • dokuzeylul  (15.04.14 13:36:56) 
Buca otobüsleri kampüse giriyormu ?


  • chivasarchers  (15.04.14 13:45:23) 
514 idi galiba benim zamanımda ksk dan gelen arkadaşalr bunla geliyordu tınaza. tınazın ana kapısında yerleşkeler oluyor yukarı çıkan, 15-20 dk da bir kalkan ama bu heryıl değiştiğinden çok güvenilir bir bilgi değil.


  • eindaclub  (15.04.14 13:51:20) 
iskeleden 514'e bin son durak tınaztepe'nin kapısı. oradan yerleşke ile gideceğin fakülteye çıkarsın.

bir diğer alternatifin izbana binip şirinyer'de inersin. metro çıkışına sırtını verirsen solda ki cadde ana cadde. orada bir fırın var önünde de otobüs durağı. oradan geçen 515,970,671'de tınaztepeye gider.
  • eleutheiros  (15.04.14 14:28:18) 
AÖF sınavın olduğunu düşünürsek ne kadar az araç değiştirirsen o kadar iyi derim, malum sınav için otobüsler tıklım tıklım olacak ve bu sebepten dolayı durmayacaklarını da düşünürsek sınavı kaçırma riskini almaya değmez bence.

Kampüs kapısına kadar bir şekilde geldiğini varsayarsak hemen girişte yerleşke otobüsleri oluyor (olduğuna eminim geçtiğimiz sınavlarda vardı) onlara binerek gideceğin fakülteye ulaşabilirsin. Ayrıca neye göre düzenlendiğini bilmiyorum ama bazen dışarıdan gelen otobüslerin (yerleşke otobüsü olmayanlar) kampüs girişinde bırakmayıp içeri girdiklerini de görüyorum..
  • EkimBebesi  (15.04.14 17:55:32) 
Cevaplayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.


  • chivasarchers  (15.04.14 22:00:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.