[]

Bu bloğa devam edeyim mi?

çook önceleri açıp, hem kıyıda köşedeki sitelerden güzel makaleleri yazıları vs birleştirmek için hem de çeviri yapıp kendimi de geliştirmek için kurmuştum. mesela tiger konusundaki yazı tamamen benim çevirim (yanlış ve eksiklikler vardır mutlaka).

ardından güzel hit yakalayınca ayrı bir domain e taşıdım ancak işlerim ve okulum o kadar yogunlaştı ki hiç ilgilenemedm sonra domain in süresi de bitince uzatmadım. şimdi birisi takip etmiş, bugün telefona email geldi oradan hatırladm bu bloğumu :)

sorum şu, devam edeyim mi? şahsen ederim, artık zaman olarak rahatım (hatta daha rahat olacağım), hobi olarak yaptığım işlediğim bir konu.

bir de tasarımda nasıl oynamalar yapmamı istersiniz?

teşekkürler.


blog: (git: tanklarvetarih.wordpress.com)

 
gayet niş bir konu. bence yazmaya devam edin. ben her zaman basit tasarımdan yanayım, bu da öyle olmuş.


  • jaaaccckkk  (15.04.14 13:57:41) 
yemek tarifi ve gezi disindaki bloglara cok sik rastlanmiyor. Devam et bence de.

Ek: Bi bakayim diye girdim, hala blogdayim
  • buhebu  (15.04.14 15:04:52 ~ 15:51:51) 
ben beğendim hatta takip ettim. hiç bozma devam et hocam.


  • hatersgonnahate  (15.04.14 15:26:39) 
et tabi pampa gayet güzelmiş blogun.


  • all girls dream  (15.04.14 20:04:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.