[]

DNP- dinitrophenol kullanılabilitesi

duyurunun badicileri, slim fitleri, vücüdüna iyi bakanları

ay ben yiyorrum yiyorum ama kilo almıyorumcular bi zahmet gidin, çay koyun. sorum ince vücutlarına emekle ulaşmışlara..

bu dnp isimli acayip korkulan ama acayip de zayıflatan ilaç var ya. metabolizmayı ets chainde bir noktada bloke adip atp üretimi olmaksızın elektron transferi sağlamasıyla vücudu ısıtıyor, yağı yakıyor ama enerji çıkartmıyor yani yaktıkça insanın daha fazla yağ yakası geliyor. buraya kadar tamam, pathwayi anladım.
insanlar daha da daha da zayıf olmak isteyip bulunması gereken minimal yağ düzeyinin de altına iniyor herhalde, bu da tahin edilebilir ölüm nedeni. ama arkadaş, şimdi ben diyeyim 20, siz diyin en fazla 10 kilo fazlam var.boy 1.70. bu iskeletorluk değil de normal mağaza giyiminde medium beden olabilme kıstası yani, onu da belirteyim.
şimdi ben bunu kullanmak istiyorum, dozunu kime ayarlatayım. vereyim o kiloyu, yüzüne bakarsam bir daha ne olayım. sabah 9 akşam 6 işteyim, bu arada yüksek lisans tezi yazıyorum. eve ölü gidiyorum. spora başliycam ok ama hangi enerjiyle?? boğaz desen her streste daha da genişliyor terbiyesiz. yaza nişan var arkadaş böyle olmaz.
öyle işte.. ne dersiniz?

 
Dinitrofenol'ün tek sorunu aşırı dozdan ölüm değildir. Ufak bir araştırmayla yüksek ateş'in standart olduğunu yüksek ateş sonucu beyinde kalıcı hasarlar oluşabildiğini o olmadı kalıntı maddelerinin depolandığını ve sonucunda çeşitli kan hastalıklarına sebep olduğunu bulabilirsiniz.


  • godless frog  (15.04.14 13:03:03) 
Zehir o, diyet hapları gibi organ iflası da değil direkt öldürür.


  • Lim5  (15.04.14 13:04:23) 
Yağ dokuna yerleşiyor bu zehir. Kalıcı hasar riski yüksek. Kullanım sırasında yapacağın bir hata da canına mal olabilir. Diyet yapmak o kadar zor bir olay değil, az irade göster.


  • arnold schwarzeneger  (15.04.14 13:31:52) 
kısa süreli kullanımda da mı durum böyle? 1 hafta falan?


  • shubulubapshubaptishaluva  (15.04.14 15:43:11) 
Zaten hep kısa kullanılıyor.


  • arnold schwarzeneger  (15.04.14 16:01:29) 
ölümler yüzünden mi böyle diyorsun?:)@arnold


  • shubulubapshubaptishaluva  (15.04.14 17:25:30) 
kaç senelik prolar böyle ilaçları kullanmıyor, yediği içtiği her şeyi hesap ediyor. sen gelmişsin diyet yapmadan kardio yapmadan kilo vermek istiyosun, bişey yapmak istiyosan emek vermelisin. hayatın geneli zaten bu mantık değil mi? yağların senin sağlığından önemli değil.


  • defansif orta saha  (15.04.14 21:01:05) 
Yok, DNP kürleri ölmemek için kısa tutuluyor. Ama ölüp daha erken bitirenler de vardır muhtemelen.


  • arnold schwarzeneger  (15.04.14 21:11:35) 
@defansif orta saha
azar yemek için soru sormuyoruz. tehlikelerinin farkındayım da ne denli göze alınabilecek tehlikeler bunu anlamaya çalışıyorum. saatinde düzgün kullanmazsan doğum kontrol hapları da tehlikeli. doktorlar adamına göre veriyor, ya da uygulamayanlar zararını görüyor.

  • shubulubapshubaptishaluva  (15.04.14 21:34:02) 
ben azar atmak için söylemedim. sadece uyarmak istedim. kullanıp kullanmamak sana kalmış.


  • defansif orta saha  (16.04.14 18:55:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.