[]

3 yıllık ilişki

Hayatımı sadece ona bağlı olacak şekilde yaşamadım ama büyük fedakarlıklar da yaptım. Kendimize ait alanlarımıza hep saygı duyduk. Güven, sevgi, anlayış, sadakat hep vardı. Ama ne oldu da içimdekiler bir anda azalmaya başladı bir türlü anlayamıyorum. Benzer şey başına gelen oldu mu, olduysa tavsiyelerine ihtiyacım var. Hem de çok!




 
Oldu. Daha 3 ay nce bitirdim ilişkimi. Bazı şeyler batmaya balamıştı, tahammüüm azalmıştı, olmayacağını anladım bitirdim.


  • anahaber  (15.04.14 12:01:23) 
aşk dediğin şey bu zaten.
onun da osurup sıçan bir canlı olduğunun farkına varana kadar geçen süre.

  • thatam  (15.04.14 12:01:40) 
ihtiyaçlar değişiyor, zaman içinde karşı taraf bu ihtiyaçlara kalben/zihnen cevap vermede yetersiz kalınca sevgimiz azalıyor. önemli olan beraber değişip, evrileceğin kişiyi bulmak zaten.


  • blossom  (15.04.14 12:09:45) 
  • pandispanya  (15.04.14 12:12:37) 
Hiç zorlama kendini bol jest yapıp şımartacak, heyecen verecek, prenses gibi hissettirecek başkasıyla birlikte ol o zaman.


  • jamalbsf  (15.04.14 13:13:43) 
  • dokuzeylul  (15.04.14 13:15:08) 
Evlenenlerin ve uzun süreli ilişki yaşayan herkesin başına gelen şey, aşk ölmüş. Şimdi elinizde ne kaldığına bakacaksınız ve elinizdekinin devam edecek ilişkiye değer olup olmadığını kontrol edip ona göre karar verebilirsiniz. Artık karşınızda hayallerinizin erkeği/kadını değil; anne/babanıza, şanslıysanız kankanıza/arkadaşınıza benzeyen biri olacak. Daha önce görmediğiniz ve görmezden geldiğiniz şeyler gözünüze batacak, daha önce mucize görünenler ise sıradan görünmeye başlayacak. Bunu kimle yaşarşanız yaşayın, sonuçta aynısı olacak. Bunu da düşünerek karar verebilirsiniz. Daha büyük ve çılgın bir aşk yaşayabileceğinizi düşünüyorsanız, ---


  • aychovsky  (15.04.14 13:24:38) 
Bittiyse bitmiştir bence artık buna yönelik iyice odaklanıp "tamam ben bu x olmadan da gayet mutlu yaşarım, devam ederim hayatıma" diyosan bi an önce konus bitir. Herkesin zamanı değerli, boşa harcamamak gerek.


  • fairytale gone bad  (15.04.14 14:06:26) 
bende yaşadım bir ara bunu.
heyecanımız azaldıkça, farklı heyecanlar eklemeye başladık ilişkiye, farklı tatlar, fanteziler vs vs :). Sonra merkezden savrulan iki proton misali evrenin en uzak noktalarına sıçradık :):)

  • tanrı  (15.04.14 14:31:57) 
oldu tabi.


  • dafuq  (15.04.14 17:20:45) 
"We have this idea that love is supposed to last forever. But love isn't like that. It's a free-flowing energy that comes and goes when it pleases. Sometimes it stays for life; other times it stays for a second, a day, a month, or a year. So don't fear love when it comes simply because it makes you vulnerable. But don't be surprised when it leaves, either. Just be glad you had the opportunity to experience it."


  • babamasoliimbananickaldirsin  (15.04.14 17:30:48) 
Olmuştu, 2.5 yıl olmuştu o zamanlar, acayip sıkılma vardı hatta öpmek bile içimden gelmiyordu. Sonra düzeldi ama geçti yani o dönem. 3 yılın sonunda ayrıldık ama ben de köpek gibi acı çektim aylarca :)


  • mutlusismankedi2015  (15.04.14 19:22:22) 
az evvel de bir duyuruya yazınca 6 sene sürmüş bitmiş ilişkim geldi aklıma iyice, sana da cevap yazmak istedim.

uzun süreli ilişkide her an aynı heyecanı beklemen çok saçma olur bence. ben ilişkiyi akışkan bir şeye benzetirim. inişler olur ki çıkışlar olduğunda için ısınabilsin. aynı heyecanı beklersen film senaryolarındaki gibi bir şey istiyorsun demektir bence. bazı dönem kankam olurdu bazı dönem en yakın arkadaşım sonra yine alevlenirdik sonra yine arkadaş.. bilemem iyi miydi kötü müydü. şuan da başka bir ilişkim var çok mutlu ve heyecanlıyım çünkü çok uzun bir süre olmadı daha. ama düşüşlere hazırım öyle diyeyim. bence normal çünkü, kafana takmaya gerek yok. sevgi saygı bitmişse ona lafım yok <3
  • misshigella  (21.04.14 01:17:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.