[]

Sevgilinizi Paylaşır mısınız?

-Bir gönül işi değil-
Evet soru başlıkta,
Gerekçeleri ile yazarsanız daha betimleyici olur gibi sanki

Edit: Sanki "paylaştınız mı? sorusu gibi olmuş, onu söylemek istemedim. Paylaşımı düşündünüz mü? Bunun sizde yarattığı duygular nedir?"

 
sapıksam paylaşırım.


  • rock n roll  (15.04.14 11:30:46) 
benim inisiyatifimde bir şey olduğunu düşünmüyorum. paylaşıyor olabilirim hali hazırda ve bunu bilmiyor olabilirim. ona benim gözümle bakan gözlerle de paylaşmış oluyorum sonuçta sevgilimi. bağrım kan oluyor mu? hayır.


  • 9kuyruklukedi  (15.04.14 11:34:32) 
godoşsam paylaşırım...


  • chatias  (15.04.14 11:36:10) 
düşünülür mü böyle bişey?


  • rock n roll  (15.04.14 11:36:30) 
bunu düşünmekte bir sakınca mı var? 9kuyruklukedi'nin söylediği gibi, bakışlar bile bir nevi bir paylaşımdır?


  • tanrı  (15.04.14 11:37:52) 
hayır. kan kusarım paylaşmam.


  • blossom  (15.04.14 11:40:24) 
aşık olduğum insanı kimseyle paylaşamam, düşünemem böyle bişeyi. farkında değilimdir, birisiyle flörtleşiyordur, bilinçsizce paylaşıyorumdur. ama farkına vardığında da hala ilişkini sürürüyorsan anormal olur.


  • rock n roll  (15.04.14 11:42:23) 
www.tdk.gov.tr

paylaşmak karşılıklıdır. sen ve paylaştığın kişi arasında. farkında olmadan gerçekleşen/sizin insiyatifinizde olmayan şeyler sizin paylaştığınız anlamına gelmiyor yani.

ben paylaşmam. beni paylaşacak/benim onu biriyle paylaşmamı isteyen adama siktiri basarım. ama yapana bir şey demem, bana ne ki? sakıncadan kastın ne onu anlamadım ama.
  • mayaa  (15.04.14 11:43:55) 
mecburen.
sahibi değiliz kimsenin.

  • icemint  (15.04.14 11:44:03) 
ilişki çok uzun süredir devam ediyorsa ve dinamiklerin bozulmayacağından eminsem 3. bir kişiyi almaya ya da swingerlığa sıcak bakabilirim ama benim bilgim dışında biriyle birlikte olmasını kabul etmem.


  • kayranin kedisi  (15.04.14 11:44:13) 
bunun adı poly- bilmem bişeydi.

asla. bardağımı paylaşmam, sevgilimi neden ve nasıl paylaşayım?
  • [silinmiş]  (15.04.14 11:44:50) 
Baska birisiyle tabii ki hayir ama zaten ailesiyle arkadaslariyla paylasiyoruz. Yani, kisisine gore.


  • Idonthaveausername  (15.04.14 11:49:15) 
@douchbag poliamoriden mi bahsediyorsun?


  • tanrı  (15.04.14 11:54:27) 
Paylaşmak kelimesi ne kadar itici bir kelimeymiş onu farkettim.
Soruya cevap vermeyeceğim de sesli düşüneceğim. Aslında seks çok basit bişey. İçinde kıskançlık olmaması lazım. Yüklediğimiz anlam kadar değerli değil. Ama birisini sevdiğin zaman egoların, komplekslerin ya da toplumun sana dayattıkları yüzünden o kişi "sadece seni görsün, sadece seni beğensin" istiyorsun. Halbuki sevmek, sevdiği kişinin mutlu olmasını isteyebilmek değil mi. Ama ya artık başkasını severse? :D O yüzden de olmuyo işte.

Ek: Aldatma olayı bu konunun tamamen dışında tutulmuştur. Kandıran ve aldatan herkesin allah belasını versin.
  • pandispanya  (15.04.14 12:07:43 ~ 12:11:26) 
pandispanya +1

paylaşmaktan kasıt "ya ben seni çok seviyorum ama sen de ismail'i çok seviyomuşsun... olsun yine de beni bırakma yani ara sıra ver olur mu..." ise paylaşmam elbette. duygusal bir birlikteliğimiz varsa, sevgilimse yani elbette ki sadece bana karşı böyle hissetmesini, beni sevgilisi bilip bana benim ona verdiğim değeri vermesini isterim.

seks konusunda daha özgüvenli olsam konuşup anlaşabilirdik ama ben mastürbasyon yapsa "hühü.. benimki küçük diye istemiyo galiba.." diye üzülüp intihar edecek noktaya geldiğim için olmaz diye düşünüyorum. yani bu konuda kendine güvenen, "lan bu kız buna verdi şimdi gitmesin ona??" demeyecek birisi olsaydım, "tuttuğumuzu sikelim tamam mı?" diyebilirdim.

godoş mu diyosunuz gavat mı diyosunuz ne skim derseniz deyin ama ben 70 seneyi aynı kişiyi severek geçirsem de aynı kişiyle sevişerek geçiremem diye düşünüyorum, aynı şeyi diğer insanlar için de düşünüyorum haliyle. sorunsuz, "dışa meyletmesiz" ilişki yok. aldatılmaktansa, çok sevdiğim insanın arkamdan türlü türlü numaralar çevirmesindense, ortak anlaştığımız şekilde boklar yemeyi daha makul buluyorum açıkçası. ama bu demek değildir ki illa başkalarını sikelim.

buradaki bazı arkadaşların (genel olarak duyurudan bahsediyorum, bu duyuruda görmedim) "ekşici entelliği marjinalliği xD xD" tribini de rahatsız edici buluyorum açıkçası. bunlar sandığınızdan çok daha fazla insanın yaptığı/düşündüğü, pek de marjinal olmayan şeyler. sadece bunu paylaşabilecekleri ortamlar yok.

pat diye terk edip iki ay başkalarıyla görüşen sevgilisini hiçbir şey demeden kuzu kuzu kabul eden adamlar falan burada kimseye ahlak, adamlık, gurur, ilişki dersi vermeye kalkmasın o yüzden.
  • pescador  (15.04.14 12:13:35 ~ 12:21:37) 
açık net bir şekilde asla.


  • basond  (15.04.14 12:19:58) 
@pescador un söylediği şu kısma katılıyorum..

pat diye terk edip iki ay başkalarıyla görüşen sevgilisini hiçbir şey demeden kuzu kuzu kabul eden adamlar falan burada kimseye ahlak, adamlık, gurur, ilişki dersi vermeye kalkmasın o yüzden.

ancak ben kıskanç biriyim.. çok kıskanırım, belli etmek istemesem bile tavrımdan çok net anlaşılır.. hali hazırda bu kadar kıskançken paylaşamam.. ayrılıp başkasıyla takılan adamı kabul de edemem.. ne duygusal ne seksüel bunu yapamam..

ama gene bir insanın aynı anda iki kişiyi sevebileceğini düşünüyorum, bunu biliyorum.. bana gelip seni seviyorum ama onu da seviyorum diye çok dürüstçe bir şey söylese sevdiğim kişi teorikte söylediğim kadar keskin olamayabilirim.. sonunda beni seçse bile ne kadar sağlıklı devam eder bilinmez..

yaşamadan bilinmez hacım..
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (15.04.14 12:31:29) 
evet pescador, benim idrak edemediğim nokta o, o kadar katı sınırları nasıl çizebiliyorlar ilişkilerinde? Ben beceremiyorum, beceremediğim gibi aşırı tepki alıyorum. Daha hafta öncesinde birileriyle birlikteyken bunlardan sakınmak acayip saçma geliyor


  • tanrı  (15.04.14 12:33:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.