[]

sadece candy crush'ta kapanan bilgisayar

2 senelik bir bilgisayarım var. çok fazla ısınıyor diyemem. yani ısınıyor ama aman aman bi sıcaklık değil. ama bu candy crush'ı oynarken altı çaydanlık gibi oluyor. el yakıyor resmen.

bu problemimden ötürü teknik servisi aradım. (dell)
fanın çok iyi çalışmadığı tespit edildi.
geldiler, fanı değiştirdiler. ben termal pasta değişir sanıyordum, her neyse.

bu dediğim şubat ayında oldu. bu hafta 2 kere kapandı bilgisayarım. canıma tak etti. hayır başka hiçbir şeyde kapandığını ve fanın çıldırdığını görmedim. bi yerde bi şey mi var gözden kaçırdığım anlamadım ki...

teknik servisi gene arayacağım ama gene mi fan değişecekler napacaklar ben bilmiyorum...

 
Dell servisi genellikle eve gelip sadece fanı değiştirip gidiyor. Termal macununda yenilenmesi lazım.
Servis yapmadığı için bende garantisi bittiğinde söküp kendim yenilemiştim.

  • neronnuri  (14.04.14 23:33:16) 
sandy bridge mi bilmiyorum, o kadar anlamıyorum açıkçası. başka oyunlarda sıkıntı yok bu arada. hava girişleri de kapanmamıştır heralde 2 ayda?

bir daha arayayım en iyisi. zaten kasa değiştirmeye geleceklerdi.

hayır candy crush yüzünden elimize almayalım laptopu.

tşkler.
  • supergirl  (15.04.14 01:06:47) 
İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz, 2501 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci

yazıyor
  • supergirl  (15.04.14 02:06:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.