[]

Otostop - Güzergah

Merhaba.
Şimdi ben geçen sene Muğla-Dalaman ile Antalya Merkez arasında otostopla baya baya bi yol gezdim. Bi de Dalaman'dan Ankara'ya gittim otostopla ama o sadece ulaşım amaçlıydı. Hiçbir yer gezmedim. Gezme olayı çok hoşuma gitti, bu yıl devam filmini çekmeye karar verdim. Geçen seferki çok spontane olmuştu. Akşam karar verip sabah yola çıkmıştım.
Bu yaz daha fazla vaktim olacak ve biraz daha profesyonelce gitmeyi düşünüyorum. Yola çıkacağım yer bu sefer İstanbul olacak ve güneye doğru gideceğim. Durmaya ve görmeye her yerden başlayabilirim. Okuduğum&takip ettiğim baya bir blog filan var ama bir de sizden fikir almak istedim. Bu gezinin bitiş noktası veya bitiş tarihi yok gibi bir şey. Zaten masraflar minimumda olduğu için fazla para harcamam diye düşünüyorum. Bi de geçen sefer sahilde tanıştığım adamın evinde filan kalmıştım. Şimdi Couchsurfing diye bir olayın varlığından haberdarım ve gidene kadar birkaç kişiyi ağırlarım&referans da kazanırım diye düşünüyorum. Hatta şimdiden Çinli bir kızı 6 gün ağırladım.
Şimdi gelelim soruma, nereyi gör dersiniz bana? Yahut "Ya kardeş yaptığın şey çok hoşuma gitti, gel iki gün de bende kal" der misiniz yol güzergahımda? Daha çok sahile yakın gitmeyi planlıyorum ama belli de olmaz tabii.
Neyse çok uzattım. Var ise önerileriniz, seve seve dinlemek isterim. İsterseniz blog adresleri de verebilirsiniz.
Şimdiden çoook teşekkür ederim.

 
otostop sayılmaz ama likya yolunu yürüyebilirsin


  • baal  (14.04.14 21:16:46) 
Sahilden devam et iste anamura kadar. Bende kalabilirsin ama ankara çok alakasiz


  • buhebu  (14.04.14 22:50:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.