[]

himym finali ile ilgili ne düşünüyorsunuz? -spoiler içerir-

-----------------------------------------------------

daha yeni izleme şansım oldu ve yıkıldım açıkçası. tam olarak neden yıkılım onu da bilmiyorum ama çünkü uzun yıllar robin ve ted'in en büyük fanlarından biriydim. siz nasıl buldunuz bu finali?

annenin ölmesi, ted'in çocuklara robin'i anlatması ve o aşka yüklenen anlamın kadın ölünce bu kadar hafife indirgenmesi sizde de biraz iç burukluğu yaptı mı?

ya da barney ve robin'in ayrılığı barney'nin yalnız kalışı. robin'in her şeyi bırakıp ted için üzülmeye başlaması. anneye dizide başından beri yüklenen anlam resmen tükendi gitti benim için. bir de barney'nin yalnız kalışı beni çok etkiledi galiba. bilemiyorum finalde bir şeyler olmamıştı sanki.

 
ben son 10 dakikasına kadar sevdim aslında. sonra annenin ölmesi ve ted'in robin'e kayması benim için tam bir hayal kırıklığıydı.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (14.04.14 19:29:39) 
şurda yazdımdı azcık... (git: 757872)


  • supergirl  (14.04.14 19:32:18) 
himym geyiği biteli çok oldu da bepenmeyenler çok çok fazla olduğu için senaristlerin düşündüğü diğer final senaryosu final sezonunun dvd'sinde yer almak için yeniden çekilecek. televizyonda yayınlanmayacak ama dvd çıktığında malum ortamlara düşecektir.

alternatif bir final olacak ama mevcut final hakkaten çok kötüydü. anne'ye bu yapılmamalıydı. ama asıl kötü olan birçok kişi böyle biteceğini önceden tahmin edebilmişti. bu yüzden olacağına vardı. ted robin'e dönmemiş olsaydı çocukların dediği gibi bu hikayede anne çok az ama robin çok fazla olacaktı. anne'yi 1 sezon robin'i 9 sezon anlattı adam.
  • himmet dayi  (14.04.14 19:43:54) 
kesinlikle berbat bir finaldi.bize kaç sezon bounca anneye olan aşkını anlatıp sonra yeniden robin muhabbetine dönmesi berbattı.üstelik annenin ölümüyle ilgili ne ted de ne de çocuklarda bir üzüntülü sahne görebildik.
robine bağlamasalardı güzel olabilirdi ama bu final çok kötüydü.

  • blmnrvs  (14.04.14 20:29:42) 
şahsen ted çalılık çırpılık bi alanda gözlerini açarken göz bebeğine doğru zum yapılsa daha iyi olurdu. Bu kadar b*ktan bir son olmaz!!


  • rakicandir  (14.04.14 20:31:01) 
şimdi tekrardan izledim,bölüm içinde oldukça duygusal güzel sahneler mevcut ancak en büyük eksiklik/yanlış benim için ted'in robin'e geri dönmesi oldu o kadar yaşanan olaydan sonra, barney'in durumu pek farklı olamazdı diye düşünüyorum karakter olarak düzenli&rutin bir hayat yaşayacak birisi değildi.

yaşlandırma makyajları çok gözüme battı özellikle harry potter serisinnin finalinde ki tren garında olan sahneye ve aşağıdaki resime benziyordu.

img03.alkislarlayasiyorum.com
  • sealth  (14.04.14 21:46:36 ~ 15.04.14 12:49:17) 
beni de aynen annenin böyle ölmesi ve tekrar robinle birleşmeleri baya burdu.

çünkü ted bir bakıma da kendi için yeni bir sayfa açma başarısını göstererek saplantıdan ziyade gerçek aşkına yolculuk açan bir adamı simgeliyordu artık o anneyle. tekrar robine dönmesi hiç olmadı. düğünden önceki yapılan konuşmalar da zaten barney ve robinin robin açısından hata olduğu hissini verdi ki çok kötü oldu benim için.

anne ölmemeliydi.
  • kirazıseviyorum  (14.04.14 22:25:50) 
anenin hastalıktan ölmesi sinir bozucuydu bi kere, bari çocuğu doğururken öleydi.
niye çünkü onun eski sevgilisi de hastalıktan öldü. o kadar rastlantı olmaz.

yaşlandırma makyajlarını ve özellikle robin'in peruğunu çok başarısız buldum. daha önce çok iyilerdi bu konuda. resmen aceleye getirmişler belli ki.
  • supergirl  (14.04.14 23:03:19) 
ben beğenmedim finali
annenin ölmesi robine dönmesi olmamış +1 diyorum
Çok fazla zamanda ileri gitti tek bölümde(2 bölüm diyelim) 5 dakkalık olayı 1 bölümde anlatan dizi büyük bir hikayeyi son bölüme sığdırıp oldu bittiye getirmiş.
Robine dönmiyecekti. Olay kapanmış olacaktı,
keşke barney ve robinde ayrılmasaydı.
  • basond  (15.04.14 10:49:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.