[]

hadi bana gonullu olacak yer secelim

-hayvan barinagi (aslinda bunu istiyordum ama 2 otobus degistirip 2 km yurumem lazim sonra. avantaji kopek gezdirecegim spor olur)
-universitenin kresi (ulasim sorunu yok)
-otistik cocukla bulusup zaman gecirme (ulasimdan emin degilim)
-engelli cocuklara kocluk yapmak bir sporda (engelli olimpiyatlari gibi bir sey)
-kanser hastalariyla bulusup zaman gecirme
-gonullu ilkyardim gorevlisi olabilirim bir de ama onda da ulasim sorunu var.

amacim biraz da arkadas edinmek oldugu icin cocuklarla zaman gecirmek ne kadar mantikli olur bilmiyorum muhtemelen en guzeli o olsa da.

ne yapayim duyuru?

Su su kurulusa git demeyin bunlar arasindan secim yapmam lazim.

Tesekkurler

 
bana sorarsan kanser hastalarını tek geç derim. özelden detay verebilirim.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (14.04.14 19:05:07) 
otistik çocuklarla zaman geçirme diyecektim ki devamını okudum. o zaman ben de kanser hastaları diyorum.


  • vonkaiser  (14.04.14 20:03:05) 
otistik çocuklar ve kanser hastaları bence.
tebrik ederim!

  • rakicandir  (14.04.14 20:04:42) 
kanser hastalariyla bulusup zaman gecir :)

duyuruda o kadar insan, oyle gereksiz duyurulara yorum yapiyor, ama seninkine duyarsiz kaliyor.
Tebrik ederim duyuru insanlarini..

Vaktin varsa digerlerini de yap ama tabiki.
  • hain kostokk  (14.04.14 20:43:03) 
cok guzel dusunmussun.

kanser hastalariyla bulus zaman gecir, zira otistik cocuklarla calismis biri olarak soyleyebilirim ki otistik cocukla ugrasmak gercek anlamda sabir ve aslina bakarsan egitim de isteyen bir is, eger basinda isinin ehli biri olmayacaksa gercekten cok zor ve tahmin edilemeyen seyler olabiliyor. ayni sekilde kres isi de zor bir is, cocuk iste yav diyip girmemek lazim, o da emek, sabir ve kontrol isteyen bir is. kanserli hasta ise hayatin her kolundan senin benim gibi insanlar, konusacak, sohbet edecek seyleri olan insanlar. orada onlarla konustukca bilgin ve gorgun de artar, hem de onlara verdigin guzel duygulardan dolayi sen de kendini cok iyi hissedersin.

yanlis anlama, sen diger isleri yapamazsin demiyorum ama ortaya asortik fikirler atinca ortalama bir insan napabilir diye dusundum.
  • beriberi  (14.04.14 20:50:12) 
tesekkurler arkadaslar.

@beriberi ben de aynisini dusundum iste. cocukla veya zihinsel engellilerle calismak cok bambaska bir sey. ben de altindan kalkabilecegimi dusunmuyordum zaten. gonullulerle yalniz biraktiklarini sanmiyorum ama yine de..

kanseri sececegim sanirim.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (14.04.14 21:00:47) 
kanser hastalarıyla vakit geçirmek çok iyi fikir, ben de ondan yanayım. ayrıca ulaşım sorunu olmasa hayvan barınağı diyecektim, en azından arada bir de olsa gidebilirseniz gidin bence:)hayvanlarında sevgiye ihtiyacı var. ve hayvan barınaklarının birçoğunun durumu içler acısı(en azından aralrında kötü durumda olanlar var diye biliyorum).işin kötü yanı da, bu canların" hey ben çok kötü şartlarda hayata tutunuyorum" diye sesini duyurma şansı yok. barınaklara gidip durumlarını gözlemlemek, kötü muamele vs varsa o güzel canlılar için mücadele vermek bizlerin görevi diye düşünüyorum.


  • yildirimeda  (15.04.14 05:25:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.