[]

Ask acısı ve midedeki yumru

Herkeste aynı olan bir sey var, bilirsiniz. Diyaframın orda, midenin oralarda bir sey olusur boyle yumru gibi, kusmak istersin kusamazsin, o o rada kalir hep agrir, icini yakar. Neden boyle hissediyoruz ask acısında? Nedir bu hissettigimiz sey, ve tam olarak yeri ne oluyor? Yoksa psikolojik mi sadece? Hic sanmiyorum oyle olsun, herkeste orasi agriyor cunku. O boktan acı gitmiyor...




 
kaslar ve kaslar değil sanırım aranan cevap,
nochristrequiress'in bahsettiği ağrı sadece aşk acısı yaşandığında değil, aşık olunan ya da hoşlanılan kişiyle karşılaşıldığında da hissedilen bir ağrı.
nedir acaba bunun biyolojik sebebi sevgili ameliseverpiesaylavyucular?
  • arigold  (02.06.09 16:17:00) 
5-6 ay önce bilim haberleri arasında vardı, karnımızda ikinci bir beyin bulundu diye gudik bir başlığı vardı.
temel olarak bir araştırmada oralarda çok duyarlı bir bölenin olduğuna dair bilgiler bulunmuş.
karın ve beyin kelimelerini birlikte googlayın alakalı şeylere ulaşacaksınız.
  • nikdediginnedirki  (02.06.09 16:54:19) 
nikdediginnedirki'nin bahsettiği bu sanırım.

ahmetdursun374.blogcu.com
  • el magico  (02.06.09 17:05:57) 
ben de en çok arigold un değindiği, buluşma anında çekilen ağrıdan muzdaribim. çok sinir bi durum, tamam gastrit vardı fln ama ilaç kullanıp asitten fln uzak durunca geçti o, binbir türlü heyecan verici dehşet verici çoğu insanın dayanamyacağı durumla karşılaştığım halde tık gayet soğukkanlıyım, hatta çevremde nam salmış birisiyim. ama şu çok sevme durumu ne lanet bir şeydir ki her buluşmada ortaya çıkıyor, zehir ediyor.


  • radikalherif  (02.06.09 18:31:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.