[]

note3 ve note 3 neo arasındaki fark

merhabalar,

bugün telefonumu değiştirmek için biraz gezdim dolaştım samsung note 3'e karar verdim fakat note 3 neo modelide varmış ve daha uygun.Kafam karışmadı değil,bu ikisi arasındaki fark nedir hangisini önerirsiniz


 
www.gsmarena.com

daha kucuk
rami daha az
kamerasi kotu
islemci daha kotu
pili biraz daha kotu

kucukluk buyuklukte pek fark olmaz, biri 5.5 biri 5.7
rami birinin 2 birinin 3, 2gb her turlu yetebilir
kamerasi birinin 8 birinin 13, neo'dan iyi performans alamayabilirsin
islemci hakkinda fikrim yok
pilde fazla fark yok, neonun bili daha cok bile hidebilir hatta ekrani kucuk oldugu icin.
  • fakyoras  (14.04.14 14:54:45 ~ 14:56:15) 
ekranı küçük olduğu için değil belki -çünkü çok az bi fark var- ama 720p çözünürlükte ekranı olduğu için neo daha akıcı ve daha uzun pil ömürlü olabilir(note 3'ün pili 100 mah daha fazla olmasına rağmen).note 3 ise çok keskin görüntülere sahip olur ekran olarak ve kamera daha yüksek performans gösterir.neo note 3'ün kırpılmışı değil.güncellenmiş note 2 demek daha doğru.

yani elimden düşmez,telefonu zorlarım 3d oyunlar atarım dersen neoyu al.normal kullanırım işte dersen note 3 al.aman ne bileyim ben pe me ne anlatıyorsun sen dersen yine neo al.note 3e gerek yoktur çünkü o zaman.
  • aşksız prens  (14.04.14 15:20:55 ~ 15:23:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.