[]

Rasım ozan kutahyalı ve eğitimi ve kariyer

Araştırdım da Lise mezunu ve Bilgi Üni hukuk terk ,Nasıl oluyor da ünlü bir gazateci konumuna geliyor ..O kadar siyaset bilimcisi akademisyen var onlar bile bu adamın kariyerine ulasamıyor lise mezunu sadece işi bağırmak olan biri hem futbol yorumcusu hem siyaset yorumcusu ota boka yorum yapan biri oluyor ??




 
sadece bu adamın özelinde bakma. son birkaç yılda neredeyse her gün televizyonda gördüğün insanların ortak özelliklerine bak. bu memlekette kariyer yapmanın genel yolu eğitim değil.


  • rectoa  (14.04.14 12:09:15) 
  • ben smyrna  (14.04.14 12:39:17) 
iyi de gazeteci olmakla herhangi bir bölüm mezunu olmak arasında ne bağlantı var? anlatabilir misin?

adam belli bir kesime hitap edecek ve onların yarasını kaşıyacak veya hoşuna gidecek yazılar yazarak popülaritesini artırmış. mesele bu
  • yemrem  (14.04.14 13:26:35) 
  • kup tuz  (14.04.14 13:28:44) 
dünyanın en zengin adamlarından biri olan bill gates lise mezunu . günaydın , mağaradan çıktığına sevindik


  • lucifer morning star  (14.04.14 13:59:58) 
@lucifer morning star bill gates ile rok bir mi şimdi?
bill gates zaten programcılık şu biliyormuş, bir de iyi iş adamı falan filan

rasim ozan eğitim almanın gerekli olduğu bir işi yani gazeteciliği yapıyor
  • cruseo  (14.04.14 14:08:13) 
Dunning-Kruger etkisi

- Yetkin olmayan insanlar becerilerine aşırı değer biçme eğilimindedirler.
- Yetkin olmayan insanlar diğer insanlardaki gerçek beceriyi farkedememektedirler.
- Yetkin olmayan insanlar kendilerindeki yetersizliğin boyutunu görememektedirler.
- Eğer bu yetkin olmayan insanlar becerilerini geliştirmek üzere eğitilirlerse, geçmişteki eksikliklerini farkedip kabul etmektedirler.

Sonuç olarak insanlar, bir konu hakkında ne kadar az biliyorsa, o konu hakkındaki az olan bilgisi aslında ne kadar az bilgi sahibi olduğunu farketmesini engellediği gibi, sanki konuyla ilgili her şeyi biliyormuşcasına bir özgüven kazandırmaktadır.

(git: tr.wikipedia.org)
  • ventruefox  (14.04.14 16:14:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.