[]

Görünüşünüz

karşıdaki insanlar bizi hangi halimizle görürler sizce?
misal aynadaki ben ile fotoğraftaki ben arasında baya fark var.
insanlar hangi halimizi görüyorlar acaba? siz hangi halinizin görüldüğünü düşünüyorsunuz?


 
hmm bu düşünce bir "fikir akımı" aslında. renkler içinde aynısı düşünülüyor. örneğin sizin gördüğünüz kırmızı ile benim gördüğüm ve "kırmızı" diye adlandırdığım renk aynı mı? sorunuza cevabım eğer bu fikre merak saldıysanız anahtar kelimelerle çok fazla yazı bulabilirsiniz.


  • sparkle kiddle  (14.04.14 00:28:25) 
umarim aynadaki gibi goruyolardir ya fotolarda pek begenmiyorum kendimi. bunu sormustum birine bana perspektifle ilgili bisiler anlatti ama anlamadim. aynanin tersi gibi gozukuyoruz bence. aynaya aynayla bakarsan o sekli gorebilirsin.


  • madeleine elster  (14.04.14 00:31:04) 
yakına gelince aynadaki, uzaktan fotoğraftaki gibi düşünüyorum.


  • tekil3.şahıs  (14.04.14 00:31:34) 
sabah bildiğin aynısını düşündüm. sorsam demiştim unutmuşum takipteyim :)


  • in vino veritas  (14.04.14 00:31:45) 
Saçını sağa yatırırsan karşıdaki sola yatırmış gibi görüyor. Onun için önce sağa, sonra sola, sonra tekrar sağa yatır.


  • [silinmiş]  (14.04.14 00:33:46) 
aynanın önüne geç. eline bir ayna al. elindeki aynayla diğer aynadaki yansımana bak. o dışardan görünüşün işte.


  • zombie0  (14.04.14 00:33:47) 
Videonu cek, ciplak gozlE gorunusun ile kiyasla. Baskasinada izlet oda kiyas yapsin. Fark yoksa istE senin gorunusun o.


  • kabaday  (14.04.14 00:41:47) 
  • bass solo take one  (14.04.14 01:02:32) 
abi boşversene yahu? kendinizi görmüyorsunuz bile. eğer çok yakışıklı-güzelsen bu senin değil karşındaki insanlar için güzel bir şey, çirkinsen de bu seni görenlerin sorunu. takılma bu kadar dış görüntüye. hele erkeksen hiç alakan olmasın, sadece git para kazanmaya bak. inan bana böyle bu iş :)


  • fayfim  (14.04.14 01:23:36) 
Bencede hiçbiri. Mesela ben fotoğraflardaki halimden nefret ediyorum, aynada hiç beğenmiyorum. Ancak video çekildiğinde kendimi beğeniyorum.


  • Nocturne  (14.04.14 01:42:43) 
fotoğrafları boşverin. yani 100 fotoğrafın ortalamasını aldığınızda belki anca gerçekten nasıl göründüğünüze dair yaklaşık bir bilgi sahibi olabilirsiniz.
ayna daha gerçekçi.

ha siz perspektif açıdan sorduysanız onun cevabını vermişler yukarıda zaten.
  • icemint  (14.04.14 09:19:32) 
Ben kesinlikle fotoğraflardaki halime benzemiyorum, ayna biraz daha gerçekçi sanki, ama aynaya bakarken genelde mimiksiz bakıyoruz, ben mesela acayip mimik kullanırım bu yüzden bence ben resimdeki halime de aynadaki halime de benzemiyorum. En gerçekçi video sanırım. Gerçi videoda çıkan ses bana aitse Allah etrafımdaki insanlara sabır versin :)


  • elikası  (14.04.14 10:07:38) 
aynadaki ise ben çok yakışıklıyım, fotoğraflardakiyse tipsizin önde gideniyim.

ayrıca (bkz: gece 02.00 gibi aniden gelen yakışıklılık hissi)
  • [silinmiş]  (14.04.14 12:07:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.