[]

Göz akında sivilce benzeri ürün?!

Dün gece yatarken gözümde ufak bir rahatsızlık hissediyordum, kirpik girmiştir deyip uğraşmadım, uyudum. Sabah da o rahatsızlık devam etti. Kirpik girmiştir deyip "bari çıkarayım" diye düşünerek aynada kontrol etmeye başladım ve ne göreyim! (ne göreyim?) Göz akının üzerinde (kenara doğru ama bildiğin göz akının üzerinde, ortada böyle) sivilceye benzeyen beyaz yuvarlak ufak bir topçuk var. Şu anda bana verdiği rahatsızlık yalnızca göze kaçmış bir kirpiğin verdiği rahatsızlığa benziyor; ama nedir bu, bilen var mı? Doktora görünmeden önce buralara sorayım dedim.




 
annemim göz beyazında da benzeri bir şeyi bir arkadaşı görüp direkt guatr testi yaptır demiş, başarılı tahmin sonucu nur topu gibi guatrı olduğunu öğrendiydik.


  • whoosie  (02.06.09 13:01:55) 
(bkz: arpacık)


  • kibritsuyu  (02.06.09 13:04:04) 
Guatr ihtimali korkutucuymuş. Arpacık olmadığından eminim, göz akında çıkan arpacığa rastlamadım hayatımda? Yine de sadece "mikrop kapmış" olup iltihaplandığını düşünmek istiyorum. Neyse, gidicez artık doktora.


  • the beatles  (02.06.09 13:08:45 ~ 13:14:15) 
damarlarda kan birikiyor, şişiyor. sanırım bende de bir zamanlar ufak bir tane oluşmuştu. bir kaç güne geçti. tahriş sonucu veya uykusuzluktan olabilir diye düşünüyorum.

ancak tabii ki emin değilim.
  • eyke  (02.06.09 13:52:02) 
epiderbişey kistmiş efendim, su toplamış korneanın üzerinde bir bölge. göz damlası ve pansumanla geçiyormuş, bakalım :)


  • the beatles  (02.06.09 17:26:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.