[]

çamaşır makinesinin silindiri dönmüyor

çamaşır makinesi çalışmaya başlıyor, su alıyor filan ama sonra dönmüyr o içindeki şey. nolmuştur, kimi çağıralım?
makine ikinci el bosch.



 
15 senelik falansa motorunun kömürleri bitmiş olabilir. her türlü bir tamirci çağırmak lazım.

veya servis çağırbilirsiniz, sorunu tespit eder, tamiri tamirciye yaptırırsınız.ama burda da servis ücreti vermeniz gerekecek.
  • sttc  (13.04.14 22:39:28) 
kayış kopmuştur.
img696.imageshack.us

  • ben smyrna  (13.04.14 22:43:36) 
fiyat tahmininiz var mı?


  • tepedeki psychedelic adam  (13.04.14 22:49:28) 
kömüre artı 1. bizimkide bosch. onada öyle olmuştu.


  • sutlu nescafe  (13.04.14 23:18:04) 
deneme yanılma yapıcaksın çalıştıracaksın arkasını açıp bakıcaksın abicim ya motor çalışıyor kayış kopuk yada motor hiç çalışmıyor.
Fiyatlarını bilmiyorum.

  • basond  (13.04.14 23:20:57 ~ 23:21:26) 
Kayış 10-15 lira civarıdır. Arkasını söküp bak. Kopmuşsa al aynısından hallolur.


  • onexey  (13.04.14 23:26:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.