[]

PTT ile Yurtdışı Kargo

Selamlar. Eskişehir'den Fransa'ya arkadaşıma bir paket yollayacağım. UPS fiyatlarının pahalı olacağını düşündüğümden PTT ile yollamayı düşünüyorum. Ancak şöyle cahilce bir sorum var ki, PTT buranın kuruluşu olduğundan Fransa'da paketin gideceği adreste alıcı bulamadıklarında bu adamlar paketi ne yapıyorlar bu konuda deneyimi ya da fikri olan var mı?




 
iadeli taahhütlü gönderirsen eğer ptt fransaya teslim eder fransanın posta kurumu adrese götürür bulamazsa not bırakır nota rağmen belli bi süre sonra almaya gelen olmazsa fransız kurum paketi türkiyeye geri postalar

ancak

baştan söyleyeyim ptt ile göndereceğin hiçbirşey kısa sürede gitmez imkanı yok. PTS diye bir olay var eğer tanıdığın ettiğin bir firma varsa bunla çalışan PTSle gönder derim. hem baya hesaplı hem de 2 3 günde sorunsuz gidiyor.
  • KidLazer  (13.04.14 12:28:43) 
merhabalar. daha 2 hafta evvel kargo (paket ) yolladım amerikaya. hemde aps'siz. yani takipsiz., kargo'da ulastı. kargo buyukse ve icindeki sey cokda kaybolsa mühim degilse normal yol ile deyin. eger adreste alıcı bulunmazsa o kargo avrupada yada amerikada evin arka bahcesine yada kapının onune bırakılır. zaten postacı sana normal yolla gonderiim yaparken bunu hatırlatıcakdır. ptt ile aps li yollarsan takip edilebilirsinm ve hızlı gider derler ama ben amerika da olsa rusya da olsa normal yol ile devam ediyorum. izmirden 4 günde isvec'e paket yollamısım, 2.80 kurus verip 1 haftada ingiltereye kargo yollamısım.


  • kup tuz  (13.04.14 12:29:47 ~ 12:32:16) 
ptt ile aps olmadan taahhutlu (takip numarali) gondermek mumkun, fiyat/performans olarak en iyisi o. zarfta 5 lira filan oluyor, 1 haftada gidiyor. koli ise biraz daha pahali olabilir.


  • disq  (14.04.14 11:27:26) 
425 gram baharat amerikaya 20 tl ye yolladım normal yol ile ve 2 hafta icinde ulastı.


  • kup tuz  (14.04.14 13:30:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.