[]

Samsung Galaxy S4 - Ses Gitti?

Telefonun sesi birden bire gitti. Arama yapabiliyorum, sıkıntı yok ama hoparlör çalışmıyor. Dolayısıyla zil sesi, alarm gibi şeyleri duyamıyorum.

Cihazı Türkiye'den almadığım için teknik serviste sokarlar diye önceden bir araştırayım dedim.
Sorun hoparlörde midir? Nasıl kurtaracağız? :/
Ankara'da nereye götüreyim tamirci olarak? (google'da bi dünya yer çıktı da bu yaşıma kadar telefon bozmuşluğum olmadı, bilemedim)

 
abes olacak ama telefonu kapatıp açtınız mı?
bir arkadaşımın telefonunun mikrofonu bozuldu. 1 hafta hiç şarjı bitmemiş adamın hiç kapanmamış telefon. 1 hafta boyunca mikrofonsuz kullandı telefonu. aramalarda sesi gitmiyordu. 1 hafta sonra telefonun elime alınca bir kapatıp açayım dedim, düzeldi.

  • kutukcu  (13.04.14 12:27:17) 
s4 şu güne kadar kullandığım en absürd telefon kesinlikle. pili ayrı dert, kamerası ayrı dert, telefon fonksiyonu, rehberi bile ayrı dert... temiz durumdaysa benim gibi değeri çok düşmeden sat nexus 5 al bence sen bilirsin..cevap olmadı ama üstteki arkadaşın dediği gibi kapatıp açınca düzeliyor bazen denemek lazım.


  • weeping guitar  (13.04.14 12:39:44) 
cıks, kapatıp açınca, bataryayı çıkarıp üfleyince :p falan düzelmedi.
bir telefonu aldığımda 5-6 sene kullanan biri olarak, daha 4 sene geçmeden değiştirmem gibi :)

  • black sabahat  (13.04.14 14:29:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.