(3)
Oslo'ya da gittik beraber?
Merhabalar. 16 mayıs'ta Oslo'ya uçuyorum. Hani hayaldi gerçek oldu ryanair sağolsun. Şimdi sorular;1.Kime Oslo'ya gidiyorum desem, sadece "Abi çok pahalı orası yeaa" diyorlar, hostellere bakıyorum ve gerçekten pahalı. Couchsurfing'ten birilerine mesaj attım ama dönenler arasında o vakitlerde Oslo'da
Merhabalar. 16 mayıs'ta Oslo'ya uçuyorum. Hani hayaldi gerçek oldu ryanair sağolsun. Şimdi sorular;
1.Kime Oslo'ya gidiyorum desem, sadece "Abi çok pahalı orası yeaa" diyorlar, hostellere bakıyorum ve gerçekten pahalı. Couchsurfing'ten birilerine mesaj attım ama dönenler arasında o vakitlerde Oslo'da olacak olan yok. Kısacası kalacak yer için bir öneriniz var mıdır?
2.3 gün boyunca Oslo'da olacağım, ama baktığım kadarıyla sanki 1-1,5 gün Oslo'yu gezmek için gayet yeterli gibi. Oslo yakınlarında aman şurayı da gör, buraya gitmen lazım diyebileceğiniz, kolay ulaşabileceğim, çok da para harcamayacağım bir takım aktiviteler var mıdır?
Şimdiden teşekkürler.
0
gözünü korkutmayım ama pahalı valla. ben mcdonalds'ta, ki en ucuz yemek oradaki, tl hesabıyla big mac'e 35 tl bayılmıştım. 1 sene önce. kalacak yeri couchsurfing'den hallettim, istersen adamın adını veririm, bir köşede kıvrılırsın =).
oslo'da bişi yok şahsen. istersen bergen'e gidebilirsin oradan, fyord falan görürsün, bergen de fena yer değil. ama 7 saat tek yön trenle.
0
kendi ekseni etrafinda donen insan
(
13.04.14)
Stockholm'un bedava oldugu yer cidden pahali yerdir. Sen bolca para al yanina hocam :)
0