[]

AçıkÖğretim Sınavı ile İlgili...

Selam duyuru.
Açıköğretim sınavlarında bir dersten çıkan 20 soruda her şıktan 4 tanesinin doğru olduğu doğrumu? Yani 4 a şıkkı 4 b şıkkı... ?
Birde sınavlar önümüzdeki hafta sonu aksi gibi 10 dersim ve çalışmam için 1 haftalık sürem var. Bu kısa süreyi verimli olarak çalışabilmem için önerebileceğiniz bir metot varmı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.hepinizi seviyorum


 
Geçmiş dönem herhangi bir dersin cevap anahtarına baktığında, hat şıktan 4 tane olduğunu göreceksin


  • han20  (12.04.14 23:01:08) 
10 derse çok az zaman kalmış ama eski sorulara bir göz gezdir bazen oradan çıkabiliyor, kolay gelsin. :)

şu ana kadar olan sınavların hepsinde dediğin gibi eşit sayıda oluyordu cevaplar, 35 soru varken her birinden 7 vardı şimdi 4 tane var dediğiniz gibi ama bu demek değil ki bir sonraki sınavda da böyle olacak. eğer cevaplar arasında kalırsan yardımcı olabilir veya 20 sorudan hepsini tek şık işaretlersen 20 alırsın hehe. dediğim gibi kesin değil ama şimdiye kadar böyleydi.
  • in search we trust  (13.04.14 00:09:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.