[]

istanbul'da max. 900 tl'ye kadar kiralık ev..

şehir merkezine çok uzak kalmak istemeyen biri için, anadolu yakasında hangi muhitleri önerirsiniz?
tek kişi kalınacak 1+1 filan olabilir, sıfır ya da yeni bina olması gerek, mümkünse otoparklı ya da rahat araç park edilebilecek geniş sokaklar üzerinde olmalı, bu yüzden üsküdar-kadıköy merkezleri gibi eski ve sıkışık yerler devre dışı kalıyor. pendik-kartal vs. de çok doğuda kalıyor, oralara da gidemiyoruz..
çok şehir dışı olmayacak nereleri tavsiye edersiniz.


 
kozyatağı, içerenköy civarları olabilir.

bir de acıbadem, göztepe vs var.
  • goldentitan  (12.04.14 19:17:07) 
merkezi+yeni bina fiyat olarak uçuyor. sarıyerde villa kiralanacak para istiyorlar...


  • paulie walnuts  (12.04.14 19:30:13) 
ataşehir'de güzel 1+1 ler bulursun, sosyal hayatı güzeldir, kadıköy'e ve caddeye de arabayla 15 dakikada gidersin, trafik yoktur park sorunu yoktur.

alternatif olarak biraz daha yol çekerim dersen çekmeköy'de rezidanslarda kalabilirsin o parayla. kadıköy, üsküdar ve cadde yarım saat çeker.

onun harici park ve trafik çilesi çekersin.
  • kjswbdlkjfdlkj  (12.04.14 20:35:53) 
bu fiyatlara rezidanslar var da, rezidansta hava parası aidatı topluyorlar bir de 250 lira civarı. makul olmaktan çıkıyor o yüzden..


  • temir  (12.04.14 20:41:04) 
kozyatağı ve çevresi, bostancı...vs. oralarda bulamazsan biraz daha idealtepe taraflarına doğru gidebilirsin.


  • tonoto  (12.04.14 20:52:36) 
ilçe olarak ataşehir'e değil, ümraniye'ye bağlı olan yeni bir muhit var.
şerifali deniyor.
tam aradığın gibi.
ataşehir'in hemen yanı zaten.
ümraniye'yle pek ilgisi yok yani.

bostancı/kadıköy'e de bir otobüsle ulaşım imkanı var.

evler de yeni ve kiraları nispeten düşük.
  • blatta hiberna  (12.04.14 22:35:50 ~ 22:36:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.