[]

temizlik ürününe slogan(tagline)arayışı??

merhabalar sevgili gönül dostları

şimdi efendim bizim bir ödevimiz var yeni bir ürün tasarlama,marka yaratma vs gibi uzunca bir ödev.
ürünümüzün pek çok kampanyası,logosu,adı vs netleşmişken tek ve çok büyük bir eksik olan sloganımız yani tagline ımız kaldı.hani "ateş seni çağırıyor..burger king" veya "coca cola..hayatın gerçek tadı" gibi sloganlar.

ürün bilgileri ise şöyle bu bir temizlik ürünü.yıkama durulama gerektirmeden kıyafetlerinizdeki lekeleri çıkartıveriyor.çantada taşınabilecek kadar küçük,ruj büyüklüğünde.kadın,erkek genelde çalışan ve eğitimli kesime hitap ediyor.markası "crystal clean" ve ürün türkiye pazarına sunulcak yani sloganda türkçe olucak.

aklınıza gelen saçma,mantıklı,esprili,ciddi herhangi bir fikir olursa çok sevinirim.şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim.

 
ticari bir istek değil ki bu.bir ödev olduğunu söylemiştim zaten.ticari olması için benim de bu slogandan maddi bir fayda sağlamam gerekmez mi?en fazla yapabileceğim sınıfta yağtığım sunumda "x kişiye yardımlarından ötürü teşekkür ederim" gibi bir cümle sarfetmek olur malesef bir öğrenci olarak.


  • i like dance and i like romance  (02.06.09 01:44:22 ~ 01:46:08) 
"sür lekenin üstüne rahvan gitsin"


  • fortisvita  (02.06.09 01:57:00) 
-crystal clean ile suyu sabunu lekeyi unutun.
-lekelendiniz mi? panik yok, crystal clean var.
-o en güzel bluzunuzla/gömleğinizle/pantolonunuzla rahat olun, crystal clean var.
  • radikalherif  (02.06.09 02:06:47) 
aklima olacak o kadar reklamlari tarzi seyler geliyor :)
bikac tanesini paylasayim, belki isinize yarar.

crystal clean, suyu sabunu dert etmeyin.
crystal clean, aninda temizleyin. (veya aninda temizlik)

(ben yazana kadar entari dolmus bura)
  • cench  (02.06.09 02:13:26 ~ 02:15:27) 
suya gerek yok, tek başına etkili


  • ykyt  (02.06.09 15:06:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.