[]

yurtdışı ehliyetini tr'de kullanmak

hem yurtdışı hem türkiye ehliyeti olunca, burada ceza yiyince, yurtdışı ehliyetini verip oraya işletmek falan oluyor mu? veya alkollü yakalandın, hop yurtdışı ehliyetini kaptırdın, diğeri duruyor? böyle yapan bi arkadaşım var da, inanamadım ben.

öyle işte. teşekkürler.


 
biz fransa'da yapardık, ordaki puan sistemi biraz daha sıkıntılı olduğundan radara yakalandığında türk ehliyetini gösterir sadece para cezasını öderdik.
elinde türk ehliyeti olmayanda olandan isteyip sadece para cezasını öderdi.
soruna tam cevap olmasada yapılabiliniyor.
  • monsieur turti  (12.04.14 10:02:24) 
Sistem degisik simdi, eger polis sisteme islerse cezan o ülkeye de gidiyor.

Ya da turkiye ehliyetini verdin yurt disinda ceza+bildirim gelir.

Zaten su anda yurt disindan en azindan bazi ülkelerde, ehliyet alirsan turk ehliyetini veriyorsun o ülkedeki kuruma onlar tr ye yolluyorlar otomatik olarak sisteme isleniyor .
  • serabetan  (12.04.14 10:47:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.