[]

arkadaş grubumdan çok sıkıldım

artık boka sardı arkadaşlar. grubun buluşma organize edn elemanı bir aydır falan yoktu topluca görüşemiyorduk. geçen gelmiş dün ve bugün çıktık takıldık biraz. iki tane yeni adam almışlar. bunları yıllardır tanıyoruz ama öyle pek dışarı çıkmazdık. bunlar bok olan grubu iyice bok etti. artık tahammülüm kalmadı aq. sigaramı masanın üstüne koyarım, dün otururken içinde 9-10 tane olan sigaramı benden habersiz alıp masanın altından birer ikişer iç etmişler. sigarasız oturdum bütün akşam. bugün yine son sigaramı biri aldı içti. başka arkadaşlara sigara meselesi yapmam ama bunlar artık işin bokunu çıkardı resmen otlakçı oldular ben de artık sikerim diyip vermemeye başladım. her zaman bi sigara muhabbeti dönüyo çok sıkıldım. bu adamların babaları prof amk adam bi paket sigara almıyor. sonra biri telefonumdan facebooktan saçma sapan insanların gönderilerini beğenmiş. muhabbette artık karı kızdan ve taşaktan öteye gitmiyor.

ünideyim bu adamlarla 6 yıllık arkadaşız. durumu bu akşamdan örneklerle anlatmaya çalıştım ama daha uzatamadım mobilden giriyorum. ne yapayım sizce?


 
Yeni ufuklara doğru yol al genç. Sana bisey katmayan, en azından eglenemedigin yerde zaten durmamak lazım.


  • oldboy  (12.04.14 02:47:28) 
Maalesef bizim insanlarımızda ''kişisel sınır'' diye bir şey yok.Yani gerçekten arkadaş /aile kim olursa olsun ortada samimiyet olunca nerde durmaları gerektiğini bilmiyorlar.Eğer arkadaş grubunda seni gerçekten anlayan dostun kabul ettiğin bir kişi bile varsa takılmaya devam et derim.Çünkü büyük ihtimalle girdiğin her arkadaş grubunda aynı şeyler olacak.

Ama içlerinde kenara çekip konuşabileceğin bi tane bile adam gibi adam yok diyorsan gerçekten yeni ufuklara yelken açmanın zamanı gelmiştir.
  • böhü  (12.04.14 03:41:21 ~ 03:41:42) 
Komple bana versene arkadaş grubunu


  • 1tam1ayran  (12.04.14 08:55:34) 
bence bu senin tepkinle de alakalı biraz. mesela "lan bitirdiniz olm bütün sigaramı, gidin başkasından otlanın" modunda davransan pff diyip içmeyebilirler. tabii ortamı bilmeden konuşuyorum. ama tamamen normal davrandığını düşünüyosan değiştir çevreni. kimseye değmiyor.


  • it's just a cigarette  (12.04.14 08:59:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.