[]

Ekşifest Her sene mi ücretliydi yoksa sadece bu senemi ücretli ?

Geçen 2 sinede gitmedim, gerçi daha fazla düzenlenmişte olabilir ben sadece 2sini anımsıyorum. durun durun daha fazla düzenlendi çünkü okurken de gitmemiştim. hatta ilk o zamandı sanırım duman cem yılmaz mı ne gelmişti herneyse,

mesele şu bunlar o zamanlar zirve mantığıyla ücretsiz değilmiydi ?

edit: lan 40 yılın başı gideceğimiz tuttu...

 
geçen sene dışarıdan geleceklere ücretliydi sanırsam. yazarlar ve +1'lerine hep beleşti.


  • zgrydn  (11.04.14 22:35:25) 
mfö'nün çıktığı sene ücretsizdi. 2011'di sanırım.


  • baldur  (11.04.14 22:35:37) 
Ilk ucretli oldugunda 3 sene onceydi galiba. Buyuk olay olmuştu, ssg geri adim atti :)


  • nereye bu gidis  (11.04.14 22:38:10) 
yazar ve +1 lere ilk defa ücretli.


  • ykyt  (11.04.14 22:43:13) 
Bi yazar olduk onda da ücretli mi oldu amk


  • units  (11.04.14 23:03:00) 
yazarlara ilk defa ucretli evet.
ama ben tepkileri anlamiyorum. 30 liraya manu chao konseri izleyip bir de laf ediyorlar, millet de amma nankor olmus amk.
adam ucuza guzel bir konser ayarlamis, millet hala para derdinde. napican gidip ucuncu sinif rock gruplari dinleyip langirt mi oynican?
  • bohr atom modeli  (11.04.14 23:24:04 ~ 23:25:05) 
Ekşi Sözlük yazarları için konuşuyorum. Eğer Manu Chao sevginiz haysiyetinizden ağır basıyorsa gidin. Aksi durumlarda kesinlikle protesto edilmesi gereken bir durum bu.


  • iki ekmek bir sigara  (11.04.14 23:59:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.