[]

en ucuz şekilde avrupa'ya gitmek

avrupa'nın hangi şehri olduğu hiç önemli değil. en en en ucuz uçak biletini (1 ay sonraya mesela) hangi şehir için bulabilirim? ayrıca bu şehirde en en en ucuz şekilde 5 gün boyunca ne kadar harcarım? (suyu bile minimum düzeyde tüketeceğim gerekirse) bu 1. sorum.

2. sorum ise birinci sorudaki şehre Hollanda'dan ulaşım pahalılık açısından nasıl olur?

*vize problemi yok.

çok teşekkür ederim şimdiden sevgili gezginler, iyi akşamlar diliyorum.

 
www.skyscanner.com burdan en ucuz uçak biletini bulabilirsin, varış yerini "herhangi bir yer" olarak seçersen. ona göre de diğer soruların cevabı değişir.

2. sorunun cevabı da 1'de bulacağın sonuca göre değişir.
  • letheavendangered  (11.04.14 20:22:43) 
Konaklama : couchsurfing

Uçak bileti: skyscanner, kayak veya www.drungli.com
  • orange coffee  (11.04.14 20:26:06) 
wizz air ile budapeşte'ye 150 liraya gidersin (tek yön), gitmeden öncede couchsurfing'den ev ayarlayıp ücretsiz kalırsın.

bu kadar ince hesap yaparak para birimi euro olan bir ülkeye gidersen geçinemezsin o yüzden macaristan uygun gibi.
  • tolga asp  (11.04.14 20:28:42) 
budapeştede öküz gibi şengen var. ben pazartesi macaristandan geldim gidiş dönüş 280 lira verdim. konaklama ve hayat ucuz. couchsurf olayına girersen konaklamayı da bedavaya getirirsin.


  • gurur  (11.04.14 20:34:59) 
Bulgaristan'a geçebilirsin hem uçak biletine de gerek kalmaz direkt otobüsler var uzak da değil, Sofya pahalı sayılmaz. Ama Hollanda'dan gelmesi pahalı olur onu da arkadaşların verdiği linklerden halledebilirsin.


  • megalomaniac  (11.04.14 22:28:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.