[]

Kakam çok kanlı

Merhabalar. Kakamda çok kan oluyor. Popomu sildigimde sadece kan görüyorum. Bu neyin belirtisi?




 
basur?


  • basond  (11.04.14 17:56:44) 
Acımıyor. Hiç


  • cemlemikonusuyorsun  (11.04.14 18:01:36) 
aynayla bakmışsındır nasıl bir kan var içerdenmi geliyor yoksa anüsün etrafında deridemi kanama var. Bazı basurlar içeriden çıkıyor böle üzüm gibi dışarı çıkmıyor(iğrenç benzetme için üzgünüm)

yani mide kanamasında olur siyah dışkı kanlı şekilde ama öldürür bu insanı en kısa sürede iç hastalıklarına görün derim, geçmiş olsun.
  • basond  (11.04.14 18:08:28) 
bir sürü şeyin belirtisi olabilir. genel cerrahi'de muayene olman lazım, duruma göre kolonoskopi de isteyebilirler.


  • dust in the wind  (11.04.14 18:12:32) 
kan sadece peçetedeyse basur, anal fissure (türkçesini bilemedim, fisür sanırım) olabilir. doktora gitmek tabii ki lazım ama çok korkutucu şeyler değil.

amma kakanın da kanlı olması bildiğim kadarıyla riskli bir durum olarak kabul ediliyor. farklı bir şey olabilir.
  • pescador  (11.04.14 18:19:52 ~ 18:20:00) 
kıl dönmesi de olabilir


  • fuerteventura  (11.04.14 18:35:42) 
anal fissür genelde ağırlı olur, hemoroidde her zaman ağrı olması gerekmez. genel cerrahi en uygun olur.


  • algor mortis  (11.04.14 18:38:42) 
Korkutmak gibi olmasın ama: "Rektum tarafında yani makata yakın kısımdaki tümörlerde en sık bulgu, dışkıya kan bulaşmasıdır. Burada dikkat edilecek durumlardan birisi hemoroid denen hastalıkta da dışkıda kan gözlenir ve kişi bu durumu karıştırarak teşhis ve tedaviyi geciktirebilir. Dışkılama alışkanlıklarında değişiklik, dışkı çapının incelmesi, kabızlık, dışkılama sonrası tam boşalamama, karında şişkinlik gözlenen diğer bulgulardır. Bu bulgulardan şüphelendiğinizde doktora başvurmalısınız. Geç dönemde kalın bağırsak kanserlerinin istenmeyen durumlarından biri barsağın tam tıkanmasıdır. Bundan başka oluşabilecek durumlar arasında büyük damarın duvarının yıkılması sonucu ciddi kanamalar, tümörün bağırsak duvarını delmesi, buna bağlı kalın bağırsaktaki mikropların karın zarına yayılması, karın boşluğunda sıvı toplanması şeklindedir.
Çoğunlukla bu belirtiler kansere bağlı değildir. Diğer başka sağlık problemleri bu belirtilere yol açabilir. Ancak bunlardan herhangi birine sahip kişilerin, erken tanı ve tedavi için doktora başvurması önerilir. Genelde kanserin erken dönemlerinde ağrı olmaz. Ağrı olmasını beklemeden doktora başvurmak kanserin erken tanısında önemlidir." www.kanser.gov.tr

  • m e l t e m  (11.04.14 20:58:03) 
welcome to ulseratifkolit club :))


  • mehmet lutfi  (11.04.14 21:17:57) 
sen burda yazılanlara bakma. güdümlü sıçarken götü yırttın hepsi bu. (bkz: anal fissür)


  • dokuzeylul  (11.04.14 21:19:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.