[]

Waffle`cı acsam alır mısınız la ?(acmıycam da evde yapacagım

Gencler selam,

soyle bir fikrim var; bulundugum bolgede (ki yogun olarak cok katlı blokların bulundugu bir yer evlere servis yapabilecek bir wafflecı yok.

Yani soyle diyeyim aksamları waffle canım isteyince arasam getirse birileri...
bu ihtiyactan dolayı diyorum ki bi broşür bastırsam, evlere dagıtsam,bloklardaki daire kapılarına. arayın getireyim desem. evde yapsam waffle
ı (iyi yapacagımı ve malzeme problemi yasamayacağımı varsayın) bir sıkıntı yasar mıyım ?

1-Maliyeyle basım belaya girer mi?
2-Sadece çevremdeki bloklara bırakacağım broşürü, o yuzden cabuk ulastırabilrim yürüyerek bile olsa ama insanlar siparis verir mi?
3-Sizce bu fikir cok mu berbat?

not: baslangıcta evde olacagım / ya da olacak birini ayarlayacagım. ayrıca iletisimim basarılıdır, samimiyetten ekmek yerim gibi geliyor?
bir de mumkunse cevrenizdeki kadın cinsiyetindeki arkadasları da düşünün.(talep acısından daha uygunlar sanki? )

 
fikir kötü değil ama maliye ile başın derde girebilir. En azından en düşük bütçeli şekilde ne kadara mal olur bu bunu düşün. vergi levhası falan olacaktır mutlaka vb evraklar ne kadara mal olur bunu hesapla.

Sen misafirlikte iken birisi isterde yok dersen tekrar aramayabilir.
  • basond  (11.04.14 17:16:26) 
millet check-in yapmadığı yerde birşey yemiyor artık.


  • hoot  (11.04.14 17:16:27) 
almam. kırk yılda bir yediğim bişi. çevrede gördüğüm ( en azından adana ve mersinde) bütün vafılcılar da 3 ayda batıyor.


  • ben smyrna  (11.04.14 17:16:47) 
ortalama waffle fiyatları 7-8 tl civarında ve bu da bir waffle için yüksek bir ücret. daha makul fiyatlarda olursa bence bu fikir güzel.


  • nereye bu gidis  (11.04.14 17:16:52) 
1- Evet. Kazancını vergilendirmen gerekiyor.

2- Sen olsan sipariş verir misin? Bir de günde/haftada/ayda kaç kez waffle yiyorsunuz? Misal ben bu sene 2 kere yedim. Yani sürdürülebilir bir gelir mi?
  • wallcan  (11.04.14 17:17:12) 
waffle benim bildiğim cam tezgahın önünde dikilip "şundan olsun, şundan koy, şu ne? iyi ondan da olsun biraz" vs denerek sipariş verilen, hazırlanırken izlenen bir şey. telefonla waffle sipariş olayına şimdiye dek şahit olmadım. ayrıca insanlar marka isteyecek, dükkanın nerede bilmek isteyecek, evde yaptığını öğrenirlerse güvenmezler. bir dükkana kıyasla -10 mağlup başarsın.

kısacası deneme.
  • sir gawain  (11.04.14 17:20:20) 
güzel fikir fakat kıl birine denk geldin diyelim götürdün siparişini nerede bunun fişi derse ne vereceksin??


  • jamswety  (11.04.14 17:21:17) 
eve mi kitleyeceksin kendini peki? yani haftanın 7 günü/gecesi hep evde mi olacaksın?


  • marisa  (11.04.14 17:27:02) 
üzgünüm ama kötü bir fikir.

1.waffle=sevgili ticareti.. sevgili "hadi waffle yiyeliiim" "waffle yiyelimmiiii" der sende evet dersin.wafflecının önünden geçerken yersin..
sitele gibi yerleşik hayatı olanların büyük bölümü hala sevgilisi ile rahat rahat eve gelemiyor. gelebilen kesimde öğrenciler pek sitelerde oturamuyor.

2.waffle bir ihtiyaç değil keyif.. keyif yapmak isteyen genelde evine tıkılmıyor.
  • ibomiu  (11.04.14 17:31:36) 
1- maliye ile başın belaya girer. belediyeden ruhsat alman gerekiyor ayrıca sağlık memurları gelecek sana bakcak ortam nasıl temizmi değilmi diye
2- insanlar sipariş vermez tutup bir dükkandan vermek varken neden evden versinler ?
3-fikir daha çok tv dizilerinden esinlenilmiş gibi.
ortamın musaitse taksimdeki kafeler gibi yapabilirsin adamlar daireyi kafe ortamına çevirmişler daha çok ev ortamı gibi kendine ait bir odan olur ama sanmam tutmaz.
  • Kozmik_Rakun  (11.04.14 18:01:35 ~ 18:02:16) 
hem fikir pek mantıklı değil hemde bir çok wafflecı zaten evlere servis yapıyor.


  • kuzey li  (11.04.14 18:19:52) 
doğru söyle,yakın zamanda 2 broke girls mü izledin?


  • zebragibi  (11.04.14 18:29:10 ~ 18:29:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.