[]

French press

İş yerinde kullanıyorum, kullandıktan sonra sudan geçirip kuruluyorum. Adam akıllı deterjanla yıkama fırsatım yok. Ama yine de haftada bir, iki haftada bir eve götürüp bulaşık makinesinde yıkamak gerekir mi?




 
Bir süre sonra kahve de yapışıyor üstüne arada bir makineye atmakta fayda var


  • avkatbey  (11.04.14 14:38:36) 
sudan geçirme işini aksatmazsan çok sık makinaya atman gerekmez. kahve kurumayacak üzerinde ama.


  • paulie walnuts  (11.04.14 15:12:26) 
ben her cuma götürüyorum eve içime sinmiyor.


  • yue  (11.04.14 15:17:25) 
ben de haftada bir falan bulaşık makinesine atıyorum


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (11.04.14 15:28:24) 
kahve yağlıdır su ile temizlemek bu yağı almaz bir noktadan sonra tada dahil etki eder. Kısaca haftada biri geçirmeden yıkayınız daha kısa olsa daha iyi. Ancak eğer elde yıkıyorsanız tamamen durulamaya özen gösteriniz(Makine dururlar). Piyasada kahve tortusu temizlemek için de farklı ürünler var onları da kullanabilirsiniz.


  • wallcan  (11.04.14 15:37:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.