[]

haftasonu katliamı

Ey ahali, sizin için belki çok dandik olarak nitelendirilebilecek, benim için ise gayet önem teşkil eden bir soruyla kafanızı şişireceğim. Son zamanlarda beraber yatıp kalktığımız bir hatun arkadaş var, adını koymuş değiliz ama sevgili olma yolunda ilerliyoruz galiba, neyse konu bu değil.

Fakat size bu kişi özelinde de artık tescillediğim, genel olarak da bu hatun meselelerinde en çok kafamı ağrıtan beni darlara sokan bir mevzuyu paylaşmak istiyorum. Şimdi Cuma akşamı veya Cumartesi akşamı birisiyle takılmak beraber uyumak, uyanmak falan hepsi çok güzel, hoş şeyler ama gel gelelim ki ertesi gün kahvaltı ve sonrasında sıkıntı başlıyor. Çünkü artık kendi başıma yapmak istediklerim oluyor, kendime vakit ayırmam, hobilerimle başka arkadaşlarımla falan ilgilenmem gerekiyor. Fakat gel gelelim onca sinyal vermeme, işlerim olduğunu ima etmeye çalışmama rağmen her ne hikmetse hafta sonu eve gelen hatun bir daha gitmek bilmiyor, Cuma girdiğimiz evden Pazar çıkıyoruz. Haliyle de bütün hafta sonu sizlere ömür.

Panpalarım, kardeşlerim, romalılar böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Yani sevgili olmadığınız biriyle sabah uyandığınız zaman nasıl yollarınızı ayırıyorsunuz? Buradan sabah kalkar kalkmaz hiç bir şey olmamış gibi kızı sepetlemeye çalıştığım falan anlaşılmasın ama bütün hafta çalıştığımdan, kafamdakileri yapabilmek için hafta sonu çok önemli benim için. Yapmak istediklerim beraber yapılacak şeyler de değil. Bi akıl verin, yol gösterin, ne diyeyim?

 
Biraz karşındaki kadınla alakalı bir durum bu. Bazıları çok anlayışlı oluyor, kahvaltıdan sonra gidiyor. Senin yapabileceklerine gelince:

- Bahsettiğin gibi imalarda bulunmak vs. Fazlasını yapıp "lütfen gider misin" demek ayıp.
- Dışarıda işin varsa onu söyleyip hazırlanmak. O da beraber hazırlanır, beraber çıkarsanız. İşin dışarıda değilse de öyle gibi gösterebilirsin; ya o senden önce çıkar sen de evde oturursun, ya da beraber çıkarsınız, sen eve dönersin.
- Senin evinde değil de onun evinde kalmak. Böylece istediğin saatte çekip gidebilirsin.
- Eve ailenin geleceği, ve onun gitmesi gerektiği gibi yalanlar söylemek.
- Oturup evde kendi işinle uğraşıp onunla ilgilenmemek. Belki sıkılır ve gider. Aslına bakarsan, bu madde en önemlisi. Zira biriyle sevgili olup beraber de yaşasan 7/24 birlikte vakit geçirmeyeceksiniz. Uyuyup uyanıp kahvaltı yaptıktan sonra sen kendi işine bakacaksın evde, o da kendi işine.
  • long live rock n roll  (11.04.14 11:36:18) 
kahvaltıda bir telefon gelecek ve acil işe gitmen gerekecek. kendisini bıraktıktan sonra eve geri dönersin.


  • john lee hooker  (11.04.14 11:38:25) 
eğer ilişki tek gecelik bi şeyse kahvaltıya bağlamak çok sıkıntılı çünkü paylaşım arttıkca sıkıntı doğuyor. one night stand oluyor two night. en mantıklısı uyandıktan sonra bugün için planın ne diye sormak ordan yolu alıp gitmek.


  • exist is pretty  (11.04.14 11:59:48) 
en optimali geceden yarın 3 gibi şuraya gitmem lazım, istersen seni de şuraya bırakayım, şurda da bişeyler yeriz ordan geçerim demek.


  • camino real  (11.04.14 12:44:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.