[]

akp iktidarı boyunca yapılmış en iyi muhalefet konuşması sizce nedir?

vidyoyla yanıt verirseniz çok bahtiyar olacağım.




 
www.youtube.com

Bence bu baya iyi.
  • Lola90  (10.04.14 23:14:04) 
Selahattin Demirtaş'ın grup konuşmalarına bakmanızı öneririm. Eğer toplumsal duyarlılığınız varsa özellikle Uludere katliamından sonraki konuşmaları kalbi olan herkesi etkileyecek cinstendir.
Not:Önerimi beğenmeyen arkadaşlar lütfen küfretmesinler. Teşekkürler.

  • qui gon  (10.04.14 23:18:09) 
ya genelde muharrem incenin ve emine ülkerin konuşmaları çok başarılı oluyor ama türk tarih kurumu eski başkanı şimdinin mhp millet vekili vatanı satıyosunuz la ilgili konuşmaları vardı mesala çok başarılıdır bana göre


  • john  (10.04.14 23:22:00) 
emine ülker tarhan yada muharrem ince'nin en çok hit alan konuşmalarına bakmak lazım. kararsız kaldım hangisi.

bence emine ülker tarhan her türlü kazanır bu sıralamada ama türkiye sınırlarında sayın ince daha prim yapar.
  • ozzpwnz  (10.04.14 23:22:56) 
selahattin demirtaş +1

beğenilmeyecek bir öneri değil ki qui gon. tarafsız bir şekilde dinlenildiği takdirde ne kadar başarılı bir muhalefet diline sahip olduğunu herkes anlar aslında. bu arada grup konuşmaları dışında son dönemde mitinglerde de etkili konuşmalar yaptığı oldu.
  • tonoto  (10.04.14 23:34:00) 
@tonoto

Normal bir ülkede yaşasak haklısın ama maalesef adamın adını duyduğunda bol "r" barındıran küfürleri sıralamaya gönüllü milyonlarca insan barındırıyor bu ülke. Açıkçası normalde gocunmam ama bu akşam biraz direncim düşük. Ondan dolayı istemedim yani :)

Yoksa chpnin başında selahattin demirtaşın hitabetinin yarısının yarısında biri olaydı (tabii bu doğru politika yapmanın getirdiği bir sonuçtur da aslında) şimdiye ulusalcılar adamın heykelini dikerdi.
  • qui gon  (10.04.14 23:38:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.