[]

İzmir - Gaziemir ve Sarnıç

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle, (git: eksiduyu.ru)

Hikayemiz şöyle devam etti;

Ben işe başladım, Bostanlı'daki evden çıkıp da 25 dakika yürüdükten sonra, servise biniyordum ve 1 saat 10 dakika süren bir yolculuk sonunda da işyerine geliyordum. Elbette yüreğim buna dayanmadı ve ikinci haftada Gaziemir'de, Emlak Bank Konutları, 1. Etap içerisinde bir ev kiraladım. Yeni yeni yerleştiriyorum. Bu sayede, yolculuk sürem 20 - 25 dakika mertebesine indi, harika oldu.

Gel gelelim, her ne kadar iş dışında kalan her boş dakikamda evi yerleştirmeye ve ondan enerjim artarsa da sevgilimle özlem gidermeye çalışsam da, etrafımda ne var ne yok bilmek istiyorum.

Gaziemir İzban durağı karşısında bir tane balıkçı var, orada balık yemek hoşuma gitti mesela. Var mı onlara alternatif, "manyak mısın, git mutlaka şurada ye!" diyebileceğiniz bir yer?

Ya da, masa tenisi turnuvası olacakmış şirkette, antrenman yapmak istiyorum ve nerede yapabileceğim hakkında en ufak bir firkim yok. Var mı öyle bir yer?

Başka ne yapılır burada? Ne yenir, ne içilir? Nerelere gidilir?

Şimdiden teşekkürler!

 
Bende gaziemirde olduğum için söyleyeyim, izbanla 13 dakikada alsancağa gidiyorum genelde, ama gaziemirde optimum var sinema ve alışveriş için, tansaşın karşı sokağında kafe-bar var lig tv ve içmek için..

Masa tenisi için rakip olabilirim :) ama yer konusunda ege üniversitesinde antreman yapabilirsin.

Bu arada bende yazıbaşında çalışıyorum..
  • redeath  (10.04.14 15:42:26 ~ 15:45:57) 
önceki duyuruya da yazmıştım bir gaziemirli olarak.

Yemek konusunda öyle mutlaka şunu ye diyecek bir yer yok. Ancak merkez caminin karşısındaki kokoreçci iyidir. Bir de Tansaş'ın orada Esen döner var yıllardır müdavimiyim ben. Optimum'u zaten söylemiyorum.

Masa Tenisi içinse Belediyenin Havuzu var orada pinpon masası vardı orada yapabilirsin çalışma. Belediyenin havuzu da eğer Denmar'ı biliyorsan direk karşısındaki yokuştan yukarı çıkacaksın.
  • squarrel  (10.04.14 15:49:16 ~ 15:50:59) 
Fishkebap diye bir yer var orayı merak ediyorum güzel bir yer gibi duruyor. Bahsettiğin balıkçı o değilse bir ona git bakalım. Yukarı doğru yürüyünce Tansaşın oradan Konyalı var pideci, orayı da dene güzeldi pideleri. Altay tesislerinin stadında koşabilirsin. Oranın tam karşısında da kafeler var. House Cafe, Uykusuz falan filan. Kipa'nın üzerinde spor salonu var. Balçova'da İnciraltı'na gidebilirsin bir de. Önerilerinizi ben de merakla bekliyorum.

Edit: Sarnıç'tan Hilal'e 20-25 dk sürüyor. Alsancak Hilal'den sonra.
  • Lim5  (10.04.14 16:52:56 ~ 16:55:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.