[]

Motorcular! Şu alarmlı kilit sizce nasıl? Ve Yale iyi bir marka mı?

Arkadaşlar motosikletimi sokağa park edeceğim. Her gece normal sokakta duracak. Şimdi motosikletimde disk fren olmadığı için, disk kilidi kullanamıyorum. Zincir kilit kullanmam gerekiyor, bunun için de en iyi markanın masterlock olduğunu biliyorum. Fakat Yale diye bir marka gördüm, köklü bir markaya benziyor. Bu Yale'nin hem fiyat olarak uygun hem de alarmlı bir motosiklet kilidini buldum. Bu kilidi almayı düşünüyorum, ve biliyorum kafasına koyan hırsız her türlü çalar ama alarm falan derken biraz caydırıcı olur dedim. Bu bağlamda:

1-Yale markası köklü ve iyi bir marka mı?

2-Bu kilit güzel mi?

kilital.com

 
vallahi 1. soruya güldüm :D yale markası köklü mü diye. herifler kilidin mucidi


  • mr fusion  (10.04.14 15:10:32) 
1.Yale herhalde bu konuda dünyanın en köklü markasıdır. Hatta bizde yerlisi var "Kale" şlksdişfk

2.bir kilitin güzel olup olmadığını yargılayamıyorum.
  • sanal hayvan  (10.04.14 15:11:37) 
kaliteli markadır, yani iyidir. bu tip kilitlerde sağlamlık için kilidin bağlı olduğu yer de önemli ona dikkat edin. ek olarak dalgınlıkla kilidi unutup motoru hareket ettirmeyin (olmaz demeyin neler meler oluyor, motor işi feci dikkat gerektiriyor). bu tip durumları önlemek için marşı kesen sistemli kilitler de var.


  • invicto  (10.04.14 15:23:18) 
al gitsin çalmayı kafasına koyan adam kilit milit dinlemez çalar..

arkadaşımın kilitli kapalı garajindaki cift kilitli ducatisini götürdükleri gibi.
  • jamswety  (10.04.14 15:27:47) 
bu grade tipi zincirler avrupa yakasında bulunmaz mı?


  • dergus  (11.04.14 14:36:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.