[]

Vitamin Tavsiyesi

Eskiden Solgar vm-75 kullaniyordum, yaninda da Korean Ginseng. Simdi her ikisini bir arada bulabilecegim urunler var sanirim. Var mi tavsiye?




 
(bkz: pharmaton)


  • kobretti  (01.06.09 17:27:06) 
multivitamin olarak solgar vm 2000 en iyisiydi en son ama kombinasyon istiyorsan centrum'un su urunu var:

"Centrum Performance Multivitamin & Minerals Plus Ginseng & Ginkgo Biloba Supplement"
  • ermanen  (01.06.09 17:47:24) 
yeri gelmişken sorayım, ben demultivitamin almayı düşünüyorum. çok halsizim ama akşamları sabaha kadar kitap okumak zorundayım. özellikle bu 2 hafta içerisinde 13*500 sayfa okumam lazım. duydum ki bu multivitaminler insana enerji verirmiş dinç olurmuş insan, ki ben bu zamanlarda felaket durumdayım, sabahları bile halsizim.

supradyn dediler iyi dediler, onun yerine daha iyisi ya da "yok hacı bu daha sağlıklı" diyebileceğiniz alternatif var mı? solgar vm 2000 nasıldır? fark var mıdır arada?
  • cevaps  (01.06.09 18:37:06) 
Bahsi geçen "ticari" ürünlerin içinde, doğada bulunmayan ve bizim ihtiyacımız olan bir şeyler mi var? Bunları doktor mu kullanın dedi?

Bu ürünlere harcayacağınız para ile çıkın pazara alışveriş yapın.
Anlıyorum, piyasa sizi bu yöne doğru itiyor; ama bari şu daha iyi bu daha şahane diye yorum yapmayın. Bunlar bildiğin hap, bir fabrikada üretiliyorlar. Omega3 varmış da içinde bilmem ne, arkadaşlar ne çabuk unuttunuz balık yemeyi, meyve yemeyi...
  • hunter the dayworker  (01.06.09 20:20:12) 
@hunter the dayworker, sen de haklısın fakat 1 aydır hazır yiyecekler tüketiyorum. ne sebze ne meyve yüzü gördüm. hazırlayacak vaktim de yok malesef, en azından 2 hafta daha vaktim olmayacak ve çok çalışmam gerekiyor. mecburen bu vitamin ya da benzeri bir şekilde takviye yapmam lazım çünkü hazır yemekten çok halsizleştim. yoksa tabii ki normal beslenerek hepsini karşılamış oluruz. "ben sana yemek yaparım" dersen durum değişir tabi.


  • cevaps  (01.06.09 20:52:36) 
@cevaps
Supradyn'in daha ziyade yasli insanlar icin hazirlanmis bir urun oldugunu duymustum. Solgar urunlerini gozun kapali alabilirsin fakat biraz pahalidir.

  • msb  (02.06.09 03:29:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.