[]

Boya/badana işleri

5-6 adımlık iki odayı boyayacağız, biri benim odam.
Ne kadara patlar bize, uğraştırır mı? (iki kişiyiz)
bir de, sizce daha çok okunup-çizilecek, ders çalışılacak odanın rengi hangi renk olmalı? Var mı renklerin psikolojiyle ilgili bilgisi-tavsiyesi olan?


 
1 kova boya yeter. taş çatlasın 150 tlye patlar.

açık renkler olsun. krem gibi, kırık beyaz gibi.

ve odanın içerisine de sade tutmanızı öneririm. 1 büyük masa ve sandalye. incik boncuk, ıvır zıvır sokmayın odaya.
  • brotha b  (10.04.14 13:37:53) 
1 kova -150 tl ye geçen yıl aldım.sanırım 10-15kg falandı. 65-70 m2 bir evi boyadım ve arttı. onu boyacıya sorun. 2 odaysa size daha az boya gerekir.
renk olarak da açık renkler +1

  • biliyorum ki ben  (10.04.14 13:40:51) 
renk konusunda yardımcı olayım ben: badanada kullanacağınız açık renkleri mavi veya yeşil ile kırabilirsiniz. gökyüzü mavisi veya açık nil yeşili gibi uçuk tonlar işe yarar. mavi ders çalışmaya motive eder, yeşil çalışmaktan sulanmış gözleri dinlendirir ve sakinleştirir.


  • in pyjamas  (10.04.14 13:47:02) 
150 TL ne yaptınız yaaa 60-70 liraya polisan ve casati gibi markalar kullanabilirsiniz.
Eğer tavan boyası yapmayacaksanız 1 günde iki odayı bitirebilirsiniz.
2 tane kestirme fırçası alırsınız, 10 lira ya, 15 liraya da 2 tane rulo fırça alın.
youtube dan da 2-3 tane video izledinizmi en kral boyacı olursunuz.
Emin olun eve gelecek olan adam da sizden iyi iş çıkarmayacaktır. Bir de adamın arkasından söylenip canınız sıkılacaktır.
Nerden baksan oda başına da 50-60 lira para isterler. Malzemeleri yine siz alıyorsunuz.
  • janavarorion  (10.04.14 13:51:09 ~ 13:52:56) 
150 tl olan saten boyadır. plastik boya ise 30-40 tl gibi alabilirsiniz.
düfa'nın plastiği iyidir. hem de daha ucuzdur. renk olarak beyaz bilemedin kırık beyaz. şaşmayın.

  • optum kib bye  (10.04.14 14:07:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.