[]

Sabit gelirle durmaksızın gezmek

Ayda 1000-1200 lira geliriniz var diyelim ve bunu kazanmak için bir yerde bulunmanız gerekmiyor. Bilgisayardan halledebiliyorsunuz. Bir vınn tarzı, hareket halinde kullanılabilen internet bağlantısı ve bilgisayar alıp durmadan gezebilir misiniz?

1000 liraya kalacak yer, yemek, yol yeter mi aylık? uçak falan hak getire, en asgari koşullar kullanılsa.

Vize mize verirler mi? bir de dönüşü yok hani bu seyahatin. 6 ay gezip gelme değil. gittiği yere kadar en azından. yapılır mı bu? şu an yapmamak için hiçbir neden yok önümde de. merak ettim nası olur?

 
yurt ici icin yetebilir de yurt disinda internetine bile yetmez. 3g ile yurt disinda internet cok pahali, bir iki gunluk kullanimla bin lirayi eritirsin :)


  • fakyoras  (10.04.14 13:03:39 ~ 13:04:04) 
1000 lira kesinlikle yetmez. gidilen her yerde kalacak yeri bir şekilde beleşe getirip yeme içmeyi de minimuma indirsek bile olmaz o iş..


  • calzoncillos  (10.04.14 13:07:41) 
imkansız yoktur ama avrupada cok para gerekebilir. yani hergun makarna vs ugrasırım yaparım diyorsanız yasanır ama sıkılırsınız. gönül sosyallesmek ister. avrupada. sunuda geldik denemedik diye icine ukte olabilir.

yolunuz acık olsun. blog vs olursa haber verin takip edelim
  • kup tuz  (10.04.14 14:04:11) 
assessor musun?
aylık 1000 yetersiz. 2000 kâfi.

  • pampalar  (10.04.14 14:10:52) 
8 yıl içinde böyle bir hedefim var. Fakat ben koşulları biraz değiştiriyorum. evimin borcu bitecek o zamana kadar. zor zamanlarda başımı sokacak yerim garanti olacak. ama işin zor kısmı bu değil. aylık sabit geliri sağlayabilmekte. kişi başı en azından 2000 lira lazım olur diye düşünüyorum bu günün koşullarıyla. param yettiği kadar gezerim, yetmediği zaman gelir evime otururum diye düşünüyorum.

bakalım, becerebilirsem...
  • jaaaccckkk  (10.04.14 15:47:41) 
1000 lira ile oturduğumuz yerde yetinemiyoruz gezide nasıl yetsin?


  • r_u_h  (10.04.14 15:51:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.